Policija stigla na adresu zbog smrti i zatekla jeziv prizor: Kuća strave sa 125 zmija

zmije youtube
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Čovjek koji ima veliku kolekciju zmija pronađen je mrtav u srijedu u svom domu u Marylandu.

Policija je u njegovu kuću došla nakon poziva komšije koji je bio zabrinut jer vlasnika kuće nije viđao neko vrijeme, navedeno je u saopštenju policije.

Prije nego što je pozvao policiju, zabrinuti komšija je otišao do čovjekovih vrata i vidio da je pao.

Četrdesetdevetogodišnji muškarac, čije ime nije otkriveno, pronađen je na podu u nesvjesti, a nije bilo očiglednih tragova nasilne smrti, piše Telegraf.

Policija je potom u njegovom domu otkrila više od 100 otrovnih i neotrovnih zmija različitih vrsta, koje su se nalazile u terarijumima. Među njima se nalazio i Burmanski piton, dugačak više od četiri metra, kao i otrovne zmije koje je ilegalno posedovati u ovoj saveznoj državi.

Službenici zaduženi za kontrolu životinja su iz doma preminulog čovjeka iznijeli 125 zmija.

“Naš glavni službenik za kontrolu životinja rekao je da za 30 godina iskustva nije iskusio ovako nešto”, rekla je portparolka okruga Jennifer Harris.

Zmije koje nisu otrovne biće odnesene u Virginiju, dok će otrovne biti transportovane u Sjevernu Karolinu.

“Želim da uvjerim zajednicu i bilo koga ko živi u ovom naselju, da nismo naišli ni na jednu zmiju koja nije zatvorena na pravi način ili je mogla da pobjegne. Znam da su ljudi zabrinuti da bi situacija mogla da bude opasna za one koji žive u blizini, ali u ovom momentu nismo otkrili da je ijedna zmija imala priliku da pobjegne nakon smrti muškarca”, dodala je Harris.

Policijska istraga biće nastavljena. Uzrok smrti muškarca biće otkriven od strane glavnog ljekara u Baltimoreu.