Policija zatekla maloljetnike dok se drogiraju

policija
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Policija u Banjaluci uhapsila je u ovom gradu dvije maloljetne osobe zbog počinjenog prekršaja konzumiranje opojne droge, saopšteno je iz PU Banjaluka.

“Policijski službenici su 05.03.2022. godine oko 00.45 časova, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, uočili dva nepoznata lica kako konzumiraju opojnu drogu. Kontrolom je utvrđeno da se radi o maloljetnim licima. Izvršeno je testiranje lica na prisustvo opojne droge, kojom prilikom je kod oba lica utvrđeno prisustvo opojne droge THC”, navodi se u saopštenju.

ČITAJ JOŠ:  KOMŠIJE ZA “072INFO” O JEZIVOM SAMOUBISTVU U ZENICI: Puno je policije, sestra ostade sama…

Protiv roditelja maloljetnih lica, biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja propuštanje obaveze brige o maloljetniku, dok će maloljetna lica biti sankcionisana zbog gore navedenog prekršaja, a jedno od njih i zbog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga, dodaje se u saopštenju.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

GODISNJICA
MARKETING