Polio joj lice kiselinom zbog ljubomore: Ona je zbog njega operisana 400 puta

katie pierce 3
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Katie Elizabeth Piper do prije je nekoliko godine živjela život iz snova. Radila je kao voditeljica i manekenka, zarađivala ogroman novac, bila na vrhuncu karijere, a onda se sve u jednom potezu okrenulo.

Naime, njen bivši dečko Daniel Lynch u napadu ju je ljubomore 2008. godine polio kiselinom uz pomoć profesionalca Stefana Sylvestrea (koji je izveo sam napad), a samo par sedmica ranije skoro se osam sati nad njome iživljavao i višestruko je silovao.

Nakon stravičnog napada, koža joj je lica bila potpuno otopljena, kosti oštećene, na jedno je oko izgubila vid, a povrijeđeni su joj bili i dijelovi ruke.

Do današnjeg je dana imala preko 400 operacija, a onda joj se sreća napokon malo osmjehnula. Voditeljica je na radiju i televiziji, influencerica, a o svom je tragičnom iskustvu napisala tri knjige, 2011. je proglašena ženom godine.

I iako je mislila da je ljubav za nju prekrižena i da više nikome neće moći vjerovati, njeno je srce osvojio Richard James Sutton, a vjenčali su se u decembru 2017. godine.

Zajedno su dobili i dvije kćerkice.

No, zdravstveni problemi nikada nisu prestali. Ova je ljepotica nedavno morala otići na transplantaciju kože na desnom kapku, a sada se ponovno borila za život jer se počela gušiti zbog ožiljaka koji su nastala tokom prethodnih operacija.

S druge strane, njen bivši trenutno uživa u slobodi. Pušten je iz zatvora još 2018. godine nakon izdržane kazne od 6 godina, ali je vraćen natrag nakon nasilnog ponašanja i pokušaja krađe automobila.

Pušten je na slobodu prošle godine i sada uživa kraj nove žene Danielle Burke koja mu je zapravo pisala dok je još služio zatvorsku kaznu. Vjenčali su se, a ona je tada pričala da je ne zanima njegova kriminalna prošlost.

Kako danas izgleda Katie nakon svega što je proživjela, pogledajte u našoj galeriji.

GODISNJICA
MARKETING