Portal 072info

Političarka seksualno uznemiravala vozača, pa mu sredila otkaz

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Seks skandal trese srpsku Vladu. Kako piše Alo, visoka dužnosnica Vlade Srbije seksualno je uznemiravala svog vozača koji nije imenovan, a nakon što je navodno više puta odbio dotičnu damu, mladić je dobio otkaz.

Visoka dužnosnica iz beogradske Nemanjine 11, koja se često pojavljuje u medijima, seksualno se nabacivala vozaču, a kad ju je odbio, sredila mu je otkaz, ispričao je za Alo neimenovani izvor.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Njih dvoje su bili izuzetno bliski i on ju je stalno vozio, a onda se dužnosnica ludo zaljubila u njega, počela je mu se nabacivati i pokušavala je da ga odvuče u krevet. Čak je željela i seks s njim u službenom automobilu. Ipak, vozač Vlade Srbije nije odgovorio kako je ona željela i više puta ju je odbio, što joj se nikako nije svidjelo”, rekao je izvor.

Prema njegovim riječima, vozač je najprije izmišljao razloge nadajući se da će žena shvatiti poruku, no ona nije odustajala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Kada je vidio da se stvar otrgla kontroli, nesretni šofer se obratio kadrovskoj službi Vlade Srbije i tražio premještaj iz privatnih razloga. Međutim, kada je to došlo do njegove šefice, ona je pobjesnila, stopirala njegov premještaj i namjestila mu otkaz. Kako bi zataškala aferu i zaštitila sebe od tužbi za seksualno uznemiravanje, dužnosnica je optužila vozača da je krao gorivo, zbog čega je automatski ostao bez posla”, ispričao je izvor.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME