POLUMARATON U BRČKOM: Najviše nagrada u rukama braće Samardžić

40E92CD9 58D9 47AC 9C2B 84EE479C8470
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Juče je u Brčkom održan prvi međunarodni polumaraton, u organizaciji Atletskog kluba Kros na čelu sa Davorom Todorovićem.

Mlađen Samardžić iz Atletskog kluba Maraton Brčko i Slađana Stamenković iz Atletskog kluba Crvena zvezda iz Banatskog Brestovca pobjednici su prvog međunarodnog polumaratona koji je održan danas u Brčkom.

Najbrži u trci na pet kilometara bili su Srđan Samardžić iz AK Maraton iz Brčkog u muškoj i Magdalena Katana iz AK Prnjavor u ženskoj konkurenciji.

ČITAJ JOŠ:  SAMO NA MERIDIAN KAZINU: Uložio 15, osvojio više od 150.000 eura! 

Učesnik, koji je trčao 21 kilometar u ime Meridian kladionica je Aleksandar Tutić. On je distancu od 21 kilometar i 170 metara istrčao u zvaničnoj trci polumaratona za odličnih 1:45;22, s prosjekom od pet minuta po kilometru. Na dostojanstven, sportski način u duhu kolektiva, jer Meridian nema granice kada je u pitanju sportski duh i druženje. Njihov pozitivizam i dobra energija su uvijek prepoznatljivi.

Održano je i prvenstvo Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, a pobjednik u oba prvenstva muškoj konkurenciji bio je Mlađen Samardžić, dok je u ženskoj konkurenciji prvenstvo BiH osvojila Dijana Manđeralo iz AK Puls Tomislavgrad, a prvenstvo Republike Srpske Lusija Kimani.

ČITAJ JOŠ:  MERIDIAN KAZINO: Zabavi se na igri za kojom ludi svijet i osvoji freebetove

Organizatori su nakon trke rekli kako očekuju da polumaraton kao ovogodišnji, na kojem je učešće uzelo oko 160 takmičara, nastavi sa pozitivnom pričom i postane tradicionalni međunarodni polumaraton.

GODISNJICA
MARKETING