POMIRIO IH HODŽA?:Dalila i Dejan će spasiti brak, Huso Mujić klanja pet puta dnevno

2830579 dalila dejna ls
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Dejan Dragojević oprostio je supruzi Dalili što ga je javno varala sa Filipom Carem, i to navodno poslije razgovora sa hodžom, koji ga je posjetio u “Zadruzi”.

– Dejan je prije nekoliko dana tražio da mu tajno dovedu hodžu. Juče su ga izveli iz rijalitija da bi se našao sa hodžom, s kojim se pomolio da mu se Dalila vrati. Kad je to obavio i vratio se u Belu kuću, bio je raspoložen i odmah je počeo da priča i flertuje s njom. Vrlo brzo su jedno drugom rekli da se vole i zagrlili su se – priča izvor .Ovo potvrđuje i Dalilin otac, Huso Mujić, koji uveliko slavi pomirenje kćerke i zeta.

– Niko nije sretniji od mene što ih je hodža pomirio! Čuo sam da se Deki molio da mu se vrati. I ja se svaki dan molim za njih dvoje. Pet puta dnevno klanjam. Da li se neko moli Alahu ili Bogu, nije važno – priča Mujić i tvrdi da mu je produkcija nedavno omogućila da se nakratko čuje sa kćerkom poslije nervnog sloma koji je doživjela u rijalitiju.

– Tada sam joj rekao da čuva Dejana i da se ne svađa s njim, jer mi je on kao sin. Kazao sam joj i da prestanu da lome po “Zadruzi” kad se iznerviraju i prave bilo kakve probleme – ističe Mujić.