Portal 072info

POMJERANJE GRANICA: Više od 3.000 prijava za četvrto S(h)ankanje po redu!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

S(h)ankanje već četvrtu godinu zaredom uspostavlja svoju bazu na planini Vlašić, Najveći zimski festival u BiH nastupa sa svojom prepoznatljivom parolom “Zima počinje kada mi kažemo”.

S(h)ankanje je sve bliže, interesovanje za četvrtu sezonu je najveće do sada. Planina Vlašić će u terminu od 19 – 21. decembara biti okupirana sa preko 3000 mladih ljudi iz cijele BiH ali i regiona.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Orgaizatori poručuju da će ove godine pomjeriti granice dobrog provoda! Posljednjih 100 mjesta je u prodaji, više informacija možete dobiti na Facebook stranici agencije. Poznato je kako će na Vlašiću u okviru S(h)ankanja nastupiti Dženan Lončarević (19.12.), Lexington band (20.12.), DJ Kizami (20.12.) kao i mnogi drugi gosti iznenađenja.

Provod na S(h)ankanju se prepričava tokom cijele godine to je razlog više da ove godine i vi budete dio najboljeg zimskog trodnevnog festivala. Novi stageovi, više izvođača, novih dnevnih aktivnosti i mnogo nagrada, sve je to razlog da se uputite na planinu Vlašić i provedete tri nezaboravna dana. Posebno raduje činjenica da je na Vlašiću počeo padati snijeg i da će ambijent biti u potpunosti savršen – Vidimo se…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tuzlanski.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME