POMOZIMO MARIJU: Humanitarni koncert u Restoranu Ekor (30.08.)

POMOZIMO MARIJU: Humanitarni koncert u Restoranu Ekor (30.08.)

MarioJozic

Mario Jozić je prije četiri godine nesretnim padom izgubio mogućnost kretanja. Od tada je bio na samo jednoj operaciji koja mu je dosta pomogla, ali ne toliko da bi uspio ponovo stati na svoje noge. Ipak, postoji rješenje, liječenjem tzv. stem-ćelijama u Rusiji i košta 120.000 KM.

Lijepo je svako jutro ustati, otići do prozora i udahnuti svjež jutarnji zrak punim plućima. Lijepo je trčati po lišću, voziti bicikl i osjećati svoje noge, zar ne? Nažalost, neki od nas nemaju te mogućnosti. Jedan od takvih je Mario Jozić iz Zenice koji je prije četiri godine, usljed pada, izgubio mogućnost kretanja.

Od tada je bio na samo jednoj operaciji koja mu je dosta pomogla, ali ne toliko da bi uspio ponovo stati na svoje noge. Prije nekoliko dana na inicijativu njegovih bliskih prijatelja je pokrenuta humanitarna akcija kojom bi mu trebala biti osigurana sredstva za liječenje u Rusiji tzv. stem-ćelijama. Takvo liječenje košta 120.000 KM i njegova porodica i prijatelji pokušavaju osigurati sredstva za taj zahvat.

Svi koji su zainteresovani, a žele pomoći Mariju da ponovo stane na noge, mogu doći na humanitarni koncert koji će se održati u Restoranu ‘Ekor’ – Robna kuća Zeničanka i to 30.08. sa početkom u 20.00 sati. Cijena ulaznice iznosi 3,00 KM, a nastupaju Mehdi Žigo, Benjamin Kermo, Mahir Smajlovic i Enes Kobilica.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS