Pomozimo našoj sugrađanki Amri Karkelji

Amra Karkelja nakon operacijeDragi prijatelj i naši humani sugrađani, teška srca i sa suzama u očima Vam se obraćamo ponovo za pomoć u liječenju naše Amre  Karkelje, kaže u svom pismu Amrin suprug Džemal Karkelja.

Nakon uspješne operacije u Ljubljani i dugotrajnog liječenje nakon dodatnih komplikacija, Amra se vratila u Sarajevo, gdje je i nastavila dalje liječenje. Nažalost, stanje se pogoršalo i hitno je prebačena u Ljubljanu, gdje je imala još jednu operaciju i gdje se trenutno ponovo bori za svoj život.

Prema riječima doktora, uz ovako tešku operaciju i stanje u kakvom je bila samo je njena volja za životom i nepoznata snaga održala u životu. Nadamo se da će naša Amrica izaći kao pobjednik, jer je ona veliki borac i humanista, kaže Džemal.

Podsjećamo, Amra je nedavno obavila tešku i komplikovanu operaciju srcana klinici u Ljubljani, koja je bila njena jedina šansa da nastavi život. Zahvaljujući pomoći porodice, prijatelja, ali i brojnih bh. građana koji su učestvovali u akciji prikupljanja finansijske pomoći za Amrino liječenje, ova mlada majka je u posljednjem trenutku otputovala u Ljubljanu. Nažalost, pred njom je nova borba za život.

Akcija prikupljanja sredstava za dodatnu operaciju i liječenje se nastavlja do konačnog obračuna troškova i njenog ponovnog povratka u Sarajevo, a svi dobri ljudi koji su u mogućnosti da pomognu liječenje Amre Karkelja, novac mogu uplatiti pozivom na broj 090 291 066 otvoren kod BH Telecoma (cijena jednog poziva iznosi 2,00 KM) ili na sljedeći žiro račun:

Amra Karkelja nakon operacijeIntesa Sanpaolo Banka d.d. Bosna i Hercegovina

Obala Kulina Bana 9a, 71000 Sarajevo

Za uplate iz BiH:  

Žiro račun: 1541089981360105
Svraha: Za liječenje  Amre Karkelje

Za uplate iz inostranstva:   

IBAN: BA391541089981360105

S.W.I.F.T. : UPBKBA22

DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa