Portal 072info

Ponašanje u krevetu će vam otkriti koliko je lud za vama

Pitate se da li su njegova osjećanja iskrena ili želi samo jedno od vas? Način na koji se ponaša pravi razliku između seksa i vođenja ljubavi.

Ljubi vas često i dugo

Muškarci najčešće nisu baš prezaljubljeni u poljupce i smatraju ih izuzetno intimnim činom. Ako vas ljubi nježno i strastveno po cijelom telu i licu i radi to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate i da je potpuno lud za vama.

Seksu pridaje mnogo pažnje

Seks je naravno jako bitan dio svake veze, no frajer koji vas iskreno voli pozabaviće se cijelim ritualom oko seksa. On će ustrajati na predigri, maženju i potrudiće se da prije samog čina i vi budete jednako uzbuđeni poput njega. Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mjesto najbolji je pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

Trudi se da shvati vaše želje

Frajer koji vas iskreno voli trudiće se da vas zadovolji najbolje što može. On će pomno osluškivati šta vam tačno odgovara, šta vam je u seksu i vezi bitno pa će vodeći ljubav nastojati da razvije veću intimnost od one koju pruža sam seksualni odnos. On će jednako uživati u trenucima koji seksu prethode, u samom seksu, i u trenucima nakon njega.

Potpuno je opušten

Možda nije u svakom trenutku savršen, ali njegovo ga nesavršenstvo čini savršenim partnerom za duge staze. Frajer koji vas istinski voli i koji ne može da zamisli život bez vas uvijek će u vašem prisustvu, ali i u seksu biti potpuno opušten i spontan. Baš zato što mu se bivanje uz vas čini kao najprirodnija stvar na svijetu.

Vijesti.ba

Podijelite članak