dejan
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 8, 2021 @ 18:50
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Darko Tanasijević sinoć je ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Dejan Dragojević koji je progovorio o krahu braka sa Dalilom Dragojević i njenoj vezi sa Filipom Carem.

NER FIT

– Dolazi bolje vrijeme za mene, shvatio sam danas da je ovo prolazni period za mene. Stvarno nisu normalne slike Dalile i Filipa, koje vidim, sve je to mučno i teško. Ne žalim sad što sam izgubio nju, nego za onim što je moglo biti. Shvatam da nemam za čim da žalim, mlad sam momak… Dalila je vješt govornik, zna ona tačno šta da izvuče – počeo je Dejan.

– Ja sam sa Dalilom sve htio da ostvarim, nisam ja nju ostavio zato što se nešto nije desilo, ona je mene ostavila, jer se zaljubila, ne zbog djeteta. Svašta se dešava, ja se sjećam kada mi je ona govorila da je ovo sve samo pauza, i tada me je lagala. Ona je tada radila testove sa druge strane. Ženo, tražiš aplauz, imaš muža u rijalitiju, a imaš ljubavni klip sa ljubavnikom, neke stvari su nenormalne. Dalila i Filip sve dosta smišljeno rade, meni je drago kad su zajedno, kad se posvađaju, osjećam neki teret… Ja ne želim da budem nečija igračka, predmet tjeranja inata. Svakoga dana sam ja ponižen, gledaš ženu koja jaše drugog. Ne mogu da je prepoznam, da mi ovako zabode nož u leđa – nastavio je Dragojević.

Zatim se osvrnuo na svoju porodicu, sa kojom ne razgovara, dok je Biljana, njegova majka, sve pomno slušala u studiju:

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Nisam sastavni dio njihovog života, jer sam ja morao otići iz porodice Dragojević, oni su me ogradili od svega toga. Sa tatine strane sam sa svima u kontaktu. Oni ne znaju šta sam ja prolazio kada su me se odrekli, da li sam imao da jedem, nije ni tog Davida interesovalo. Rođendan su mi čestitali preko telegrama, zašto bih ja patio za nekim koga ne interesujem. Nedostajali su mi na početku, ali mi je dolazio otac – govorio je Dejan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

LIDER