Portal 072info

PONUDA BOSANSKOG DOKTORA: Vraćam nevinost, treći put gratis

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

ginekolog

Prvi put je bila uplašena i rekla je kako se udaje za muškarca koji živi u Saudijskoj Arabiji, a kad se pojavila treći put , operaciju sam joj uradio gratis i tu naša priča završava, ispričao je doktor.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bosanski doktor vraća nevinost i to treći put gratis.

U današnje vremenu gdje je skoro sve izvodljivo i dostupno, plasiraju se i prodaju najčudnije i najbizarnije usluge, a jedna od takvih koja je zaludjela region je himenoplastika, ponovno vraćanje nevinosti. Metoda je, kažu stručnjaci, jednostavna.

U Tuzli doktor Zlatko Berberović ima posebnu ponudio, a to je da treći put radi džaba himenoplastiku. Najveći broj njegovih pacijentkinja na ovaj se korak odlučuje zbog činjenice da im je prvo seksualno iskustvo bilo loše, a ovaj stručnjak pamti jedan slučaj kada je u njegovu ordinaciju stigla djevojka koja je željela da vrati nevinost, ali treći put zaredom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Sjećam se kad je došla prvi put. Bila je uplašena i rekla je kako se udaje za muškarca koji živi u Saudijskoj Arabiji. Drugi put je opet došla. Kada se treći put pojavila, operaciju sam joj uradio gratis i tu naša priča završava. Od tada kod mene važi pravilo: Svaki treći put je džabe!”, ispričao je doktor.

“Najviše pacijentkinja imam iz Hercegovine, mada ni ostatak Bosne ne zaostaje. Tu su takođe djevojke iz dijaspore, mahom iz Italije, Austrije i Belgije romskog porijekla kojoj je nevinost potrebna da bi stupila u brak. Kod Roma je to specifično jer ukoliko mlada nije nevina može da se dogodi svašta”, rekao je doktor Berberović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kurir

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME