Screenshot 1 43
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Zabava / Zanimljivosti
NER FIT

Kakvi su to muškarci kojima drugi momci trebaju vrednovati djevojku? Nije ti palo na pamet da lajkovi na Tinderu možda nisu najbolje mjerilo nečije vrijednosti, neki su od komentara na njegovu objavu

FIXGEHALT

Ono što je trebala biti šala, brzo se preokrenulo u crva ljubomore koji se zavukao u glavu muškarca koji je kreirao profil svoje djevojke na Tinderu. Čim su njezine fotografije osvanule na ovoj mreži za upoznavanje, javilo se mnoštvo zainteresiranih samaca. U samo sat vremena njezin je profil prikupio preko 1300 lajkova.

– Pažnja momci! Ako imate osjećaj da možete bolje od svoje djevojke, napravite na Tinderu profil s njezinim fotkama i pogledajte koliko bi drugih muškaraca htjelo biti na vašem mjestu. Ja sam to napravio kao šalu i moja djevojka je dobila preko 1300 lajkova u samo sat vremena. Puno muškaraca bi željelo biti s njom – napisao je na Facebooku i dodao smajlića.

LIDER

Nije spomenuo koliko je to bilo smiješno njegovoj djevojci.

– Sad joj svako malo napunim kadu, kuham večeru, slažem rublje, masiram stopala, lakiram nokte na nogama… Da, zaletio sam se. Ne mogu se natjecati sa čak 1300 muškaraca – dodao je.

Komentari uz njegovu objavu bili su šaroliki, od ljudi kojima je to sve bilo smiješno do onih koji su krenuli filozofirati:

‘Nije ti palo na pamet da lajkovi na Tinderu možda nisu najbolje mjerilo nečije vrijednosti. Samo kažem!!!’
‘Ako te iskreno voli, oko nje može biti 10.000 muškaraca, to joj ne bi bilo važno!’
‘Kakvi su to muškarci kojima drugi momci trebaju vrednovati djevojku?’, prenosi The Sun.