Popravi svoju vezu u četiri koraka

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Puno veza postaje loše, jer se jedna osoba previše trudi oko druge, a druga to jednostavno ne uzvraća • Umjesto da konstantno pokušavaš ugoditi dečku, pokušaj jednostavno ugađati sebi.

Svaka veza na početku djeluje kao da se nikada neće pokvariti, ali većini se veza ipak to dogodi.

Ako je tvoja veza u toj, pokvarenoj fazi i ne znaš kako da se vratiš u vrijeme kad je sve bilo lijepo, pokušaj s ovim.

Budi dobra prema sebi

Puno veza postaje loše, jer se jedna osoba previše trudi oko druge, a druga to jednostavno ne uzvraća. Umjesto da konstantno pokušavaš ugoditi dečku, pokušaj jednostavno ugađati sebi. Bit ćeš sretnija, opuštenija, a i tvoj dečko će se početi truditi jer će mu faliti tvoja pažnja.

Manje osuđuj

Umjesto da osuđuješ dečka zbog određenog ponašanja, pokušaj sagledati situaciju s njegovog stajališta i riješiti problem komunikacijom. U mnogim je vezama problem upravo nedostatak komunikacije – umjesto da pričamo o problemu, pokušavamo ga sami riješiti i donosimo zaključke koji nemaju veze sa stvarnosti.

Više pokazuj zahvalnost

Kad se trudimo oko nekoga, najgore nam pada činjenica da ne nailazimo na zahvalnost. Pokazuj dečku na dnevnoj bazi da si zahvalna za sitnice koje radi, pohvali ga kad je napravio nešto dobro, i gledaj kako se mijenja.

Pitaj se je li problem u tebi

Naravno da je lakše prebaciti krivnju na drugu osobu, ali prvi korak za rješavanje problema je i priznanje da postoji mogućnost da si i ti kriva za nešto. Ako kreneš u svađu sa otvorenom mogućnosti da ni ti nisi sasvim nevina, veće su šanse da će ta svađa završiti sa konkretnim rješenjem.

GODISNJICA
MARKETING