Portal 072info

Pored nagrade od 3.000 KM biznismenu nije vraćen pasoš

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

adis4

Za ukradeni pasoš jordanskog biznismena, jednog od prvih ljudi jordanskog turizma, Abdela Al Mohammed Abdelal Mustafe još se niko nije javio iako je raspisana nagrada od 3.000 KM za onoga ko ga vrati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kontakt osoba sa postavljenog oglasa izvjesna Sarajka Adela za NAP je kazala da je za 24 sata imala stotine provikativnih poziva, ali nijedan koji se ticao izgubljenog pasoša.

– On je podnio zahtjev za izdavanjem novog pasoša u Srbiji jer BiH nema Ambasadu Joradana, tako da se nadamo da će vrlo brzo imati drugi pasoš, ali koliko znam procedura dugo traje. Vidjet ćemo. Ponuda još stoji, ali sumnjam da će se nešto konkretnije dogoditi – kazala je Adela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podsjećamo, ovaj biznismen je doputovao u Sarajevo prije nekoliko dana kako bi sa ovdašnjim čelnicima razgovarao o njegovom investiranju u bh. turizam. No, lopovi su prije četiri dana obili automobil na parkingu kod Olimpijskog muzeja iz kojeg su odnijeli sve vrijedne stvari i pasoš. Adela je pojasnila da je prvobitno u jednim dnevnim novinama bila raspisana nagrada od 5.000 KM, ali je stvarna nagrada 3.000 za onog ko vrati pasoš.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME