Portal 072info

Porodica Ajdina Žigonje zahvaljuje Emini i svim dobrim ljudima koji su podržali akciju

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Nakon što su u rekordnom roku prikupljena sredstva za odlazak malog heroja Ajdina na kontrolni pregled u Tursku, porodica Žigonja sinoć je na svom facebook nalogu izrazila zahvalnost svima koji su podržali akciju.

“Dragi prijatelji želim da vam se svima zahvalim, svima vama koji ste dijelili apel koji se jako brzo proširio, ali i ogromno hvala svima vam koji ste donirali vaša sredstva za ovu akciju, Allah vam dao svako dobro.

Danas dobijam poziv iz Sarajeva gdje sam pitan koliko smo prikupili do sada, rekoh stvarno ne znam, mi smo apel tek sinoć pokrenuli, kaže ona znam, pitam jer želim da uplatim resto

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Znači ŠOK, kontam jesam li dobro čuo, zaista ja ne znam šta da kažem, nemam riječi, rekoh bilo je nekih uplata, leže na Ajdinov račun čitavo vrijeme, otprilike reko oko 1.500 KM je leglo do sada, super kaže OSTALO JA ZAVRŠAVAM, I opet šok..
U toku dana smo izračunali da je leglo oko 2.000 KM uplata na Ajdinov račun

Tako jednostavno, bez pitanja, osijeti po glasu da se radi o divnom stvorenju, pa upita kako želite da vam uručim novac, na račun ili ručno.
Stani, stani reko, ipak se radi o velikom iznosu, mi vas moramo upoznati, tako je i bilo.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Emina Vila iz Sarajeva je osoba koja nas je obradovala pozivom i uplatila 7.000€ za kontrolni pregled u Turskoj i ponovo pokazala te dokazala kakve ljude naša BiH ima, više puta smo se uvjerili u to, ali ovo danas je zaista nešto posebno.
Emina nas je ugostila u svom objektu, a onda drugi šok, stvarno nismo znali, a mislim da i vi već znate ko je glavni kuhar kod nje, naš Zeničanin Miran Karić, vrhunski kuhar, moj prijatelj…
Kakav dan…

Emina naša je pokazala veliko srce i pružila nam ogromnu podršku svojom donacijom, ali i riječima, ovim putem želimo da joj se zahvalim iz sveg srca uz molbu Uzvišenom Gospodaru da joj nadoknadi na oba svijeta i da nju i njene najmilije nagradi najvećom nagradom”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4
Podijelite članak
  • 36
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Trebalo je čak šest godina: BiH za manje od mjesec dobija nove kilometre autoputa

072info.com

Nožem nekoliko puta izbo muškarca na gradskoj magistrali u Zenici

072info.com

DRAMA U ZENICI: Muškarac prišao i zapalio automobil, pa pobjegao (FOTO/VIDEO)

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6