Portal 072info

Porodica, hrana, miran san: Šta je kojem horoskopskom znaku potrebno

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

HOROSKOP

Kome je potrebna sigurnost, a kome putovanja? Koji horoskopski znak uživa u hrani a kome je nezavisnost na prvom mjestu?

OVAN

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nezavisnost – Potrebna vam je sloboda djelovanja i da nikome ne morate da polažete račune. Ne podnosite da vas neko na nešto prisiljava ili kontroliše.

Kretanje – Vi jednostavno morate da ‘zujite’ okolo, pa vam je akcija često važnija od samog rezultata. Gomilanje obaveza vas previše ne zabrinjava, naprotiv, i godišnji odmor često koristite za rad.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vlast – Ne možete da budete zadovoljni ako ne komandujete drugima, a kako ste uvijek puni inicijative, idealan ste vođa.

BIK

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

San – To je osnovna potreba svakog Bika. Na spavanje bi trebalo da idete uvijek u isto vrijeme i da izbjegavate neprospavane noći.

Ishrana – Veliki ste gurman i uglavnom volite da kuvate. Ali, ljubav prema hrani može da vas dovede i do viška kilograma. Kada do toga dođe, snaga vaše volje može da odigra značajnu ulogu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Hedonizam – Uživate u svemu što je lijepo, ali isto tako imate potrebu da taj osjećaj podijelite sa onima koje volite.

BLIZANCI

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sloboda – Sloboda vam je neophodna zbog vaše znatiželjne prirode, pa se odlično snalazite i u neočekivanim situacijama.

Inteligencija – Vaša izoštrena inteligencija, prilagodljivost i brzi refleksi čine vas sposobnim za obavljanje različitih poslova.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Komunikacija – Najsrećniji ste kada pred sobom imate publiku koja vas sluša.

RAK

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Porodica – I kao dijete i kao roditelj stvarate tako jake veze sa familijom da teško uspjevate da se osamostalite. Jer, ukoliko vam nedostaje porodica, možete da osjetite i fizički bol.

Ljubaznost – Kako ste zatvoreni, sve probleme držite u sebi što je uglavnom uzrok vaših frustracija i problema sa želucem. Vaše oružje su ljubaznost i predusretljivost kojima razoružavate čak i one najarogantnije i najprepotentnije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Harmonija – Potreba za harmonijom čini vas pomirljivim i prilagodljivim, pa izbjegavate frontalne sukobe.

LAV

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ugled – Višak energije čini vas željnim moći i slave, pa makar i u ograničenoj sredini, razredu, na radnom mjestu ili u porodici.

Izobilje – Patite od veličine i sjaja, pa niste od onih štedljivih koji svoja dobra skrivaju od pogleda okoline. Želite sve, ali isto tako i da drugi vide koliko imate.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sljedbenici – Nije vam dovoljno poštovanje bračnog druga i uže familije nego vam je potrebna čitava armija poklonika. Zbog toga održavate dobre odnose sa daljim rođacima i velikim brojem poznanika.

DJEVICA

Sigurnost – Štedljivi ste i ekonomični, pa ćete radije žrtvovati trenutno uživanje radi dugoročne sigurnosti.

Umerenost – Ne volite da rasipate ni novac, ni vrijeme, ni energiju. Ne pada vam na pamet da se spontano predajete uživanjima, jer znate da bi to moglo skupo da vas košta.

Red – Uvijek volite da znate gdje se šta nalazi i na koga možete da računate. Propise poštujete ne toliko zbog morala koliko zbog lakšeg snalaženja u životu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

VAGA

Ravnoteža – Volite da sve bude u ravnoteži: aktivnosti, odmor, materijalne i duhovne potrebe. Fanatizam ne podnosite.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Udobnost – Odmor je vrlo bitan za vašu slabu tačku, krsta, a da biste se odmorili, potrebna vam je udobnost. Teško se prilagođavate spartanskom načinu života.

Zajednica – Brak je idealan za pripadnike vašeg znaka, jer posjedujete urođeni osjećaj za život u zajednici. Ne podnosite usamljenost i jednostavno ste zavisni od društvenog života.

Seksualnost – Vašu ogromnu energiju teško je kontrolisati, a vašom psihom dominira jako izražena seksualnost. Da biste mogli normalno da funkcionišete vaš ljubavni život mora da bude bogat.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dominacija – U društvu morate da imate dominantnu ulogu, dok ravnopravne odnose teško prihvatate.

Igra – Po prirodi ste sumnjičavi, ali isto tako volite i da rizikujete, pa vam igra pomaže da se opustite.

STRIJELAC

Druženje – Potrebna vam je podrška prijatelja iako ne volite ni za koga pretjerano da se vezujete. Obožavate da organizujete putovanja, izlete i izlaske.

Planiranje – Iako niste od onih koji pretjerano brinu za budućnost, ipak volite da razmišljate o njoj. Pred sobom uvijek morate da imate neki plan, makar i nerealan, koji vas vuče naprijed.

Putovanje – Pripadate znaku svjetskih putnika koji se najbolje osjeća kada je daleko od kuće. Čak iako niste imali prilike da putujete u inostranstvo, osjećate čudnu povezanost sa dalekim krajevima.

JARAC

Razumjevanje – Savršeno umijete da živite sa svojim poslom i svojim mislima. Ipak, to vaše povlačenje obično je posljedica razočarenja u ljude. Onaj ko želi da zadobije vaše povjerenje samo treba da pokaže razumjevanje za vas.

Položaj – Od malena kujete ‘pakleni’ plan kako da se otrgnete od uticaja autoriteta i popnete na što viši vrh odakle ćete, nezavisni i slobodni, posmatrati ‘patuljke’ u podnožju.

Poredak – Više volite da se pridržavate već postojećih pravila i zakona nego da improvizujete. Vaši glavni aduti su pedanterija, ozbiljnost, upornost, strogost i nepokolebljivost.

VODOLIJA

Nezavisnost – Vrlo ste samostalni i imate izraženu potrebu da se slobodno krećete. Ne podnosite nametnute veze ni posesivne osobe, ali umijete da pokažete velike emocije.

Sloboda – Stalno ste u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Ipak, razmišljate o budućnosti, jer vama upravlja i Saturn, planeta logike.

Bratstvo – Najbolje se osjećate kada možete da pomognete drugima, tako da se nekako uvijek i nađete u situaciji u kojoj to možete svima i da pokažete.

RIBE

Osjećanja – Vaša potreba za ljubavlju je tolika da imate želju da se u potpunosti posvetite onome koga volite. Od ljubavi možete i bukvalno da se razbolite, ali ljubav može i da vas izliječi.

Religioznost – Sklonost prema religiji u stvari je vaša potreba da kroz molitvu i meditaciju postignete duhovni mir.

Zaštita – Kako živite u oblacima stalno tražite nekoga ko bi mogao da vam pruži zaštitu.

Posvećenost – U poslu ste dobri saradnici, spremni da se žrtvujete za kolege.

conopljanews

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME