Porodica tvrdi da ratni zločinac Ratko Mladić jedva govori i ima probleme sa aritmijama opasnim po život

Porodica tvrdi da ratni zločinac Ratko Mladić jedva govori i ima probleme sa aritmijama opasnim po život

Nekadašnji komandant Glavnog štaba vojske RS i ratni zločinac Ratko Mladić, koji se nalazi u haškom pritvoru, i dalje je lošeg zdravstvenog stanja, jedva govori, a u međuvremenu je imao i dodatne probleme sa aritmijama opasnim po život, rekao je njegov sin Darko Mladić.

“Razgovarali smo sa njim u utorak i četvrtak, jedva govori, dosta je slab. Borimo se da mu ne bude gore”, rekao je Darko.

Prema njegovim riječima, nakon nedavne posjete ljekara iz Banjaluke, Mladiću je nešto bolja terapija, ali je u međuvremenu imao dodatne probleme sa aritmijama koje su opasne po život, pa je dobio neku novu terapiju, ali ne zna se koju.

“Vidi se da je sve lošije i lošije… Jedva može dve rečnice da sastavi, jedva može da govori kako treba… Nije baš da ne može da komunicira, ali ne može ni da priča. Teško mu je da govori, ali govori”, ispričao je Darko.

On je naveo da se general i vrlo otežano sam kreće, a kada ga pitaju za hranu uvijek kaže da je nešto jeo, međutim prilikom posjeta primijete da je to dosta slabo.


Bivši komandant Vojske Republike Srpske služi u haškom pritvoru kaznu doživotnog zatvora.

Ratnog zločinca Mladića, koji je operisan 8. januara u holandskoj bolnici i ugrađen mu pejsmejker, u februaru je pregledao i tim ljekara iz Republike Srpske.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica