Porodici Harisa Džinovića teško pada ono što njihova kćerka radi: Jako se teško borimo

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Đina, kćerka slavnog para Đinović, koja je pravi predstavnik mlađe generacije, redovno objavljuje fotografije i video klipove vezane za oblačenje i njegu, a često pokazuje i svoje emotivne partnere.

Tako je nedavno Džinovićeva pokazala i dečka sa kojim je bila na Kopaoniku. 

Njih dvoje su tada uživali u skijanju, a svoju ljubav su podijelili i sa pratiocima.

Ipak, sudeći po izjavama njene majke Meline, porodica Džinović ne nosi se najbolje sa kćerkinom popularnošću.

-Jako se teško borimo i slažemo sa tim, navikavamo se, sada smo i mi u tom teškom periodu, rekla je Melina za Republiku.rs svojevremeno i dodala kako se nalazi na raskršću između strogih stavova svog supruga i želja kćerke, sa kojom teži da ima blizak prijateljski odnos.

Nerijetko ističe i svoj izgled i tijelo, a mnogi se pitaju šta joj na to kažu roditelji. O tome je jednom prikom u jednom emisiji govorila upravo njena majka Melina, koja je priznala da joj kćerkino eksponiranje na takav način teško pada.

-Ne nosim se uopšte kao majka sa tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Vidjet ćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu, rekla je Melina ranije, navodi cdm.me.