Portal 072info

Porodična drama: Muža tukla, umalo ga zaklala tokom “trojke”

policija 4
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mještanka sela kod Kladova R. P. (51) dobila je zabranu prilaska porodičnoj kući na mesec dana jer je pretukla muža S. G. (55) i umalo ga zaklala nožem, dok su bili u krevetu zajedno sa njegovom ljubavnicom S. D. (40).

Žena je prethodno, posle dužeg ubjeđivanja, pristala da muž dovede ljubavnicu u kuću jer će im to, navodno, “osvježiti brak”, piše Informer.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Međutim, dok su svi bili u krevetu, muž se više posvetio ljubavnici nego svojoj ženi, što je razbjesnilo R. P. pa ga je išutirala i napala nožem. Muž se jedva odbranio od pomahnitale supruge, a ljubavnica je pozvala policiju.Izvor Informera kaže da su R. P. i S. G. proveli 11 godina u nevjenčanom braku i zajedno su stekli kuću, ali je on pre nekoliko mjeseci započeo ljubavnu vezu sa S. D.

– Muž je odmah priznao supruzi da ima ljubavnicu i R. P. je tad pobesnela, ali je on uspeo nekako da je smiri. Zatim je počeo da je ubjeđuje da bi bilo bolje da ljubavnica dođe u njihovu kuću, da njih troje žive zajedno. Supruga u početku nije htjela ni da čuje, ali je muž bio uporan i uvjerovao je da nije zaljbuljen u ljubavnicu. Rekao je da bi svima bilo od koristi da se ona useli, jer će im oboma pomagati – tvrdi izvor.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

On je uveravao suprugu da će od njegove ljubavnice imati samo korist, jer će S. D. raditi većinu kućnih poslova. Kazao joj je i da će se u toj situaciji i on “ponovo osjetiti kao muškarac”, pošto R. P. zbog narušenog zdravlja ne može redovno da ima odnose sa njim.

“Osvežiće nam brak”

– Ključni argument u tom ubjeđivanju mu je da će boravak S. D. u kući “osvježiti” njihov brak. Ubeđivao je suprugu da to nije ništa strašno i da ima puno takvih veza u kojima mlađe žene uspjevaju da učine da se bračni parovi ponovo zavole i R. P. je konačno pristala – tvrdi izvor.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Međutim, kada se S. D. uselila počele su sitne čarke i prozivke. Uprkos tome mlada žena je vodila računa u domaćinstvu i imala redovne odnose sa domaćinom.

Nakon nedelju dana provedenih u takvoj zajednici, dve žene su se žestoko posvađale, a da bi ih smirio, S. G. ih je obe pozvao u krevet.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tokom predigre, više pažnje je posvetio ljubavnici, zbog čega je R. P. nasrnula na supranicu, koja je pobegla iz kreveta. Ona je potom krenula za S. D., ali se muž isprečio, pokušavajući da je odbrani.

– Žena je tad šutnula muža u međunožje, nakon čega je dohvatila kuhinjski nož i pošla ka njemu u nameri da ga zakolje. S. G. je krajnjim snagama uspeo da se odbrani, a S. D. je pozvala policiju – priča sagovornik Informera.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pošto R. P. i S. G. nisu u braku, on nije mogao da bude optužen za poligamiju, ali je zato protiv R. P. podneta prijava zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mjera zabrane prilaska kući.Niko od aktera ove priče nije želio da daje izjave za medije.

Podijelite članak
  • 94
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)