Portal 072info

Porsche BH donirao 15.000 KM SOS Dječijim selima BiH

Direktor Porsche BH Senad Olovčić uručio je danas nacionalnom direktoru SOS Dječijih sela BiH Amiru Omanoviću donaciju od 15.000 KM, priređena je i predstava za djecu, te upriličena posjeta jednoj od Roditeljskih kuća u SOS Dječijim selima.

U saopćenju za javnost navodi se da je Omanović izrazio riječi zahvalnosti što je ta kompanija prepoznala kvalitetu rada SOS Dječijih sela BiH te naglasio da, zahvaljujući partnerima poput njih, imaju uvjeta da na pravi način odgajaju 278 djece i mladih ljudi i pružaju podršku za više od 300 bioloških porodica sa 815 djece da ostanu na okupu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Olovčić je kazao da je Porsche BH posvećeni partner toj organizaciji koja djeci i mladima omogućava porodični život ispunjen ljubavlju, sigurnošću i poštovanjem te da opredjeljenje za doniranje novca toj organizaciji govori i o njihovoj namjeri da budu društveno odgovorna kompanija.

Djeca koja pohađaju SOS Dječiji vrtić pokazala su umjetničke vještine kroz likovnu radionicu, a danas su se  zabavili i uz predstavu u kojoj je vuk zapravo bio dobar i pokušao ostvariti karijeru u plesu i glumi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME