Portal 072info i zenički bazeni donose zanimljive ljetne dane u predstojećoj sezoni kupanja

Portal 072info i zenički bazeni donose zanimljive ljetne dane u predstojećoj sezoni kupanja
FOTO: Benaris Mahmić
FOTO: Benaris Mahmić
FOTO: Benaris Mahmić

J.P. Za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica na čelu sa direktorom Huseinom Hinovićem i portal 072info dogovorili su partnerstvo za predstojeću sezonu kupanja na otvorenim gradskim bazenima koje će pored korisnih i aktuelnih  informacija u vezi sa svim dešavanjima na bazenima donijeti i nagrade za sve ljubitelje zeničkih bazena.

Kako to obično biva, sezona kupanja na gradskim bazenima u Crkvicama otvara se prve subote u mjesecu junu tako će svi Zeničani koji sa nestrpljenjem iščekuju početak ovogodišnje sezone moći posjetiti zeničke bazene već 01. juna. Valja istaći kako je radno vrijeme bazena od 10.00 do 19.00 sati a da će cijene ostati na nivou prošlogodišnjih. Tako će odrasle osobe za cjelodnevno kupanje plaćati dvije, a djeca do sedam godina 0,50 KM.

Kao i prethodnih godina za svakodnevnu higijenu i kontrolu kvaliteta vode u gradskim bazenima bit će zadužene ekipe Zavoda za javno zdravstvo ZDK. Iako temperature već ovih dana obećavaju ljetne dane kojih smo se svi zaželjeli svim posjetiocima zeničkih bazena ne preostaje ništa drugo neko iščekivati 01. juni do kojeg ćemo otkriti i detalje u vezi sa pogodnostima u kojima će uživati naši čitatelji.

U nastavku pogledajte fotografije koje su obilježile prethodnu sezonu kupanja na otvorenim gradskim bazenima u Crkvicama.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica