Portal 072info

Poruka iz Makarske za građane BiH: Žao nam je…

Screenshot 3 734
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ova mjera će zasigurno značajno utjecati i na pad noćenja na cijeloj rivijeri, ali to je sada nužna posljedica’, kazao je Tonči Lalić iz Turističke zajednice (TZ) Grada Makarske, komentirajući restrikcije koje je Republika Hrvatska uvela za bh. državljane.

Naime, veliki broj bosanskohercegovačkih turista je kao destinaciju za ljetovanje najčešće biralo Makarsku rivijeru. Odlukom hrvatsko Nacionalnog stožera civilne zaštite građani BiH koji ulaze u Hrvatsku morat će provesti 14 dana u samoizolaciji.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

”Zaista nam je žao zbog toga jer veliki broj obitelji na moru živi isključivo od turizma, pa su sada i oni izravno pogođeni tim mjerama. S druge strane, zdravlje i očuvanje zdravlja je najvažnija stavka pa se ostaje nadati da će ovaj virus u skorije vrijeme biti suzbijen i da će državljani BiH i svi ostali moći neometano i bez problema doći na odmor u RH”, rekao je Lalić za Bljesak.J

Državljani BiH su, kaže, oduvijek bili rado viđeni gosti na području grada Makarske i cijele rivijere. Veliki broj godina su, tvrdi, bili u Makarskoj drugi po brojnosti, uz tradicionalno najbrojnije Čehe.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

”Broj gostiju varira zadnjih 10-ak godina, ali uvijek su noćenja državljana BiH bila među pet najbrojnijih. U nekim mjestima rivijere su tradicionalno uvijek bili i ostali među najbrojnijim gostima (Brist, Gradac, Podaca i Zaostrog). Veliki broj državljana BiH posjeduje na našem području i nekretnine (stanovi, kuće za odmor i slično) i već dolaze na naše područje”, kaže on.

”Cijene apartmana i soba u privatnom smještaju one su dosta povoljne i mislim nikad jeftinije pa se apartman ili dobra soba može naći već za 30-40 eura. Naravno, sve ovisi o kvaliteti smještaja i o datumu dolaska. Hotelske cijene su isto tako vrlo povoljne pa se nadamo da će i hoteli biti popunjeni u julu i augustu kao i u podsezoni u septembru. Zaključak je da se ove godine može ljetovati jeftino i povoljno, naravno uz poštovanje epidemioloških mjera”, rekao je.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

“I nadalje računamo na goste BiH koji su oduvijek bili rado viđeni na našem području čim se steknu uvjeti dolaska”, rekao je, dodajući kako se iskreno nadaju boljim danima u budućnosti pozdravljajući građane BiH. 

Podijelite članak
  • 10
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Capak: Nije nam potreban novi lockdown, postoji niz drugih mogućnosti

072info.com

DW: BiH je vojno inferiorna u odnosu na susjede

072info.com

Koja je tajna uspjeha Istre u borbi protiv koronavirusa?

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6