Posjetioci oduševljeni preuređenim butikom Alma Ras u TC “Džananović”

8BA9563D F84D 4021 8DAC 8CFBA31B85CC
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

U šoping centru “Džananović” u Zenici danas je svečano otvoren moderno preuređeni Alma Ras butik, a koji je privukao pažnju brojnih posjetitelja.

Na istoj lokaciji u “Džananoviću”, koja je obavezna adresa svih posjetitelja šoping centra koji žele kupiti kvalitetno donje rublje i spavaći program, pažljivo preuređeni Alma Ras butika oduševio je sve posjetioce.

Uređenost po svjetskim standardima i ugodan ambijent koji vašu kupovinu čini ugodnijom, u Alma Rasu su vodili računa da svi prodajni artikli budu pristupačni, pregledni i lako uočljivi, zbog čega je novo ruho butika, komentarisali su kupci, pun pogodak. Butik je koncipiran tako da je svaki proizvod dobio svoj zasluženi prostor, počevši od Alma Ras brenda za žene, Manners za muškarce, te linija AR Kids za one najmlađe.

Inače, u preuređenom Alma Rasu očekuje vas fino donje rublje i raznoliki spavaći program brendova Alma Ras za žene i Manners za muškarce. Svi kupci od danas imaju priliku kupovati po posebnim cijenama, a povodom reotvorenja, dok je prvih 50 kupaca nagrađeno sa vrijednim poklonima.

U Alma Ras butiku, kupci će pored aktuelne kolekcije, pronaći i prve komade koji nagovještavaju dašak proljeća i novu sezonu. Već na prvi pogled vidjet ćete da je riječ o trendovskim dezenima i bojama modernim za ovu sezonu, a privući će vas i poneki romantični detalji. 

“U želji da pružimo poseban osjećaj kupovine u našim buticima, kontinuirano radimo i unapređujemo uslugu, te želimo da se naši kupci u svakom momentu osjećaju ugodno. Novi koncept zasigurno će obradovati naše lojalne kupce, ali privući i one koji pored kvalitetnog proizovda žele ugodnu atmosferu i eventualno savjete edukovanog maloprodajnog osoblja prilikom kupovine. Vjerujem da će od sada za sve one koji vole sofisticirano i fino donje rublje, te spavaći program, ovaj butik biti prava mala oaza uživanja”, riječi su Mervane Muhović, PR kompanije Alma Ras.

Brojni zadovoljni kupci koji su još od samog otvorenja posjetili Alma Ras najbolji je pokazatelj da su svi nestrpljivo čekali da ovaj butik ponovo počne sa radom, a pozitivne impresije najbolji su pokazatelj da je novo ruho butika ispunilo očekivanja vjernih kupaca.