Portal 072info

POSJETIOCI ODUŠEVLJENI: Svečano otvoren “Bulevar, osvježenje u moru ugostiteljskih objekata

Zenica je od jučer bogatija za još jedan moderno uređeni ugostiteljski objekat “Bulevar”, a koji će, ako je suditi po elitnom uređenju i prvim reakcijama posjetitelja, za kratko vrijeme postati omiljeno mjesto za sve sugrađane.

Pored atraktivne lokacije i ugodnog osoblja, svojom uređenošću i toplinom ovaj ugostiteljski objekat privući će svakog gosta, a upravo je tako protekao i prvi radni dan ovog ugostiteljskog objekta, gdje se tražilo slobodno mjesto više.

Izgled ovog modernog ugostiteljskog objekta, koji se nalazi u zeničkom naselju Jalija – tik uz Bulevar, na adresi Bulevar Eze Arnautovića 16a,  u potpunosti je promijenilo ovaj dio Bulevara, zbog čega već sada svako zastane i uživa u pogledu na eksterijer, ali i enterijer objekta, i ne može odoljeti a da ne svrati u ovaj jedinstven objekat u gradu.

Da je “Bulevar” pravo utočište za sve one koji se odluče na bijeg od tegobne svakodnevnice i predah od monotonog, iscrpljujućeg rada i nametnutih obaveza u bezbijednom okruženju svojih prijatelja i poznanika, govori podatak da je jučer tokom cijeloga dana bilo mnoštvo posjetitelja, a koji su oduševljeni ovim objektom.

Pozitivne impresije koje su ponijeli po odlasku iz “Bulevara”, uz opasku da će se ponovno vratiti, najbolji je pokazatelj da su Zeničani prepoznali trud i energiju koja je uložena tokom uređenja ovog objekta.

Istinsko osvježenje u moru ugostiteljskih objekata i idealno mjesto na kojem se na originalan način pristupa svakom segmentu modernog ugostiteljstva zasigurno je zenički “Bulevar”, a koji osim bezalkoholnih pića, najbolje italijanske “Lavazza” kafe, tople čokolade raznih ukusa, u ponudi ima i palačinke.

Vjerujemo da ćete, ukoliko to već niste učinili, obavezno posjetiti “Bulevar” i da će upravo ovaj ugostiteljski objekat, sa enterijerom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, postati vaše omiljeno mjesto u kojem ćete provesti najljepše trenutke, bilo da se radi o jutarnjem, dnevnom ili večernjem izlasku ili pak o poslovnoj prilici.

Podijelite članak
  • 328
    Shares

Počitajte još

ZENICA: Odbacio oružje, policija okupirala Bulevar, vatrogasci silaze u hladnu rijeku (VIDEO)

Redakcija

Brze i žestoke: Zeničanke se utrkivale na “Bulevaru smrti” (VIDEO)

Redakcija

ZENICA: Ugroženi pješaci na “Bulevaru smrti”

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box