POSJETIOCI ODUŠEVLJENI: Svečano otvoren Caffe bar Bass (FOTO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

DSC_0235

Caffe bar ‘Bass’ Zenica na adresi Londža br. 79 ponovo je sinoć otvorio vrata svojim cijenjenim gostima, međutim ovaj put mnogobrojni gosti mogli su primjetiti sasvim novouređeni objekat. Novo moderno ruho i ugodan ambijent oduševio je sve one koji su sinoć odlučili posjetiti urbani zenički objekat, a koji je pogodan kako za popodnevnu kafu sa prijateljima tako i za ugodan večernji izlazak.

Kako najavljuju iz BASS-a, novoadaptirani zenički objekat će nastojati svojim sadržajima još više animirati zeničku javnost da svoje slobodno vrijeme povjere njima, a pristupačnost cijena i ugodno osoblje samo su razlog više da svoje vrijeme odlučite provesti upravo u Bass-u.

Svečano otvorenje za sve Zeničane i Zeničanke upriličeno je sinoć kojem se odazvao veliki broj zeničke javnosti, a gdje su posjetioci pored modernog dizajna i ambijenta dočekali raspoloženo osoblje, a vlasnica se potrudila da prisutne počasti pićem dobrodošlice kao i muzikom uživo a za koju su bili zaduženi Goca i Žika.

Uvjereni smo kako nećete pretjerano razmišljati gdje provesti vikend, ali i popiti dnevnu kafu sa vama dragim osobama. Caffe bar ‘Bass’ idealno je mjesto za sve prilike, prepustite se novom i drugačijem ugostiteljskom objektu u gradu. Kako je to sinoć izgledalo na svečanom otvorenju pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića.

[flagallery gid=178]