POSJETIOCI ODUŠEVLJENI Svečano otvoren “KING 2” na Staroj pijaci (FOTO)

U Zenici je danas uz prisustvo Sanje Renić, predsjedavajuće Gradskog vijeća Zenice, poslovnih partnera i brojnih posjetilaca upriličena svečanost u povodu otvorenja novog objekta Fast fooda King 2 na Staroj pijaci.

Na samom početku svečanosti otvorenja, poznati voditelj Almir Hadžajlić Labud osvrnuo se na trogodišnji put mladog Zeničanina, Adnana Lukovića – vlasnika Kinga, koji je dokazao da se radom uistinu može mnogo toga.

Naime, godine 2014. otvorena je prva poslovnica Fast fooda KING i to u Travničkoj ulici, kod Osnovne škole Miroslav Krleža. Predanim radom i kvalitetnom hranom s roštilja za kratko vrijeme King je postao omiljeno mjesto za sve ljubitelje brze hrane.

U protekle tri godine rada, osim u domaćinstvima i na poslovima, hrana iz Kinga dospijevala je i na trpeze svih većih svečanosti u gradu. Prešli smo i na desetine hiljada kilometara, dostavljajući besplatno hranu za sve naše konzumente.

Tako je sve veći porast obima posla i potreba da odu stepenicu više, inspirisala mladog Lukovića da građanima pokloni još jednu poslovnicu, upravo onu na Staroj pijaci čijem je otvorenju danas prisustvovao impozantan broj posjetilaca.

Posebnu su istakli kako su i ovaj put odlučili biti drugačiji, što ih zapravo sve ove godine izdvaja u moru drugih. Tako će svi posjetioci koji dođu u King 2 bez čekanja odmah po narudžbi preuzimati svoju hranu.

Osim toga, sagledavajući realnu sliku, odlučili su radno vrijeme ovog prostora definisati u skladu s potrebama građana. Tako će King 2 na usluzi građanima Zenice biti od 8 sati pa sve do ponoći.

Prije svečanosti prescijecanje vrpce, prisutnima se prigodnim govorom obratio vlasnik Kinga, ističući da na ovome neće stati.

  • Hvala svima koji su svojim dolaskom uveličali otvorenje novog objekta Fast fooda KING. Iako se ovo čemu danas svjedočimo na početku rada naše prve poslovnice u Travničkoj činilo nemoguće, moram priznati da sam sretan što Zenica postaje bogatija za još jedno kvalitetnoj mjesto na kome može kupiti uvijek svježu brzu hranu. Otvaranjem ovog objekta doprinijeli smo i zaposlenju novih ljudi, što je svakako bitna stavka u našem poslovanju. Uvjeren sam da ovdje nećemo stati i obećavam građanima Zenice da će i ovo, baš kao i u Travničkoj, postati njihovo omiljeno mjesto za brzu hranu – kazao je Luković.

Potom je uslijedila ceremonija presijecanja vrpce. Tako su Sanja Renić, predsjedavajuća Gradskog vijeća Zenice i vlasnik Adnan Luković presijekli vrpcu i tako proglasili KING 2 otvorenim.

Kako je to izgledalo danas, pogledajte u fotogaleriji?!

[flagallery gid=21]