Posjetite ‘Ag-shop’ Jašarević: Zablistajte u maturskoj večeri, budite jedinstveni (FOTO)

Tradicija i kvalitet koji egzistira već 23 godine dovoljan je razlog da ukoliko trebate idealno rješenje za kupovinu nakita posjetite jednu od Trgovinskih radnji ‘Jašarević’.

IMG_7341

Trgovinska radnja ‘Ag-shop” koja je ogranak tradicionalne zlatarske radnje porodice Jašarević nudi širok izbor nakita za sve prigode, a povodom nastupajućih maturski i apsolventskih večeri priredili su specijalni izbor nakita.

Pored velikog izbora srebrenog nakita Trgovinska radnja ‘Ag-shop’ svojim kupcima nudi i veliki izbor satova i nakita sa Swarovskim kristalima poznate marke Monella Milano a sve po veoma povoljnim i prihvatljivim cijenama.

Kvalitet, uslužnost, izbor i prihvatljive cijene rezultat su dvadesettrogodišnjeg uspješnog poslovanja, a kako se mnogi susreću sa slatkim mukama oko izgleda i kako žele da zablistaju u posebnoj noći njihovog života, Jašarevići su se potrudili svojim kupcima olakšati ove “muke”.

Tako ćete u ‘Ag-shopu’ pronaći veliki izbor ženskih i muških narukvica, lančića, naušnica, prstenova, satova i specijaliziranih setova lančića i naušnica i još mnogo toga.

Neka vaš odlazak u kupovinu bude pravi izbor, stoga nemojte rizikovati prilikom odluke i kupovine, posjetite ‘Ag-shop’ u ulici Mehmedalije Tarabara br. 4.

Budite u toku sa akcijskim ponudama i novim proizvodima, pridružite se Facebook stranici ‘Ag-shop’ Jašarević klikom OVDJE.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE