Posjetite renovirani Alma Ras butik i uživajte u novom ambijentu

POKLONI ZA PRVE KUPCE

374F6CAF ABA6 49AC A161 4EC14E71FD1D
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Na istoj lokaciji u TC Džananović, a u novom ruhu očekuje vas fino donje rublje i raznoliki spavaći program brendova Alma Ras za žene i Manners za muškarce. Svi kupci, od 21. januara imaće priliku kupovati po posebnim cijenama, povodom reotvorenja, a prvih 50 kupaca očekuju vrijedni pokloni.

U enterijer i sam koncept butika uloženo je mnogo vremena i maštovitosti, a koji će svaku kupovinu učiniti ugodnijom. Butik je koncipiran tako da je svaki proizvod dobio svoj zasluženi prostor, počevši od Alma Ras brenda za žene, Manners za muškarce, te linija AR Kids za one najmlađe.

U ovom butiku, kupci će pored aktuelne kolekcije, pronaći i prve komade koji nagovještavaju dašak proljeća i novu sezonu. Već na prvi pogled vidjet ćete da je riječ o trendovskim dezenima i bojama modernim za ovu sezonu, a privući će vas i poneki romantični detalji. 

“Tkanine prolaze visok standard kvalitete, te smo posebno ponosni na materijale koje većinom koristimo u proizvodnji, a u pitanju su prirodni  materijali, evropskog porijekla. Iskusno osoblje poznaje kompletan asortiman, odosno krojeve i materijale proizvoda brendova Alma Ras i Manners stoga će vam njihovi savjeti biti od značaja prilikom odabira”, istakla je Mervana Muhović, PR kompanije Alma Ras.

O traženosti brendova Alma Ras i Manners najbolje svjedoči podatak kako u Bosni i Hercegovini imaju čak 23 poslovnice, u koje svakodnevno dolaze brojni građani. Inače, Alma Ras kompanija ove godine bilježi rekordan broj uposlenika od osnivanja i to blizu 1.300 uposlenika.