Posjetite, uživajte i osvježite se na zeničkim bazenima

Posjetite, uživajte i osvježite se na zeničkim bazenima

Zenički bazeni su možda i jedini na širem području koji se svaki dan ili svaki drugi (zavisno od broja korisnika) prazne, zatim temeljito očiste i napune sa filtriranom vodom – higijenski provjerenom, od strane referentne zdravstvene ustanove za ovu oblast – Instituta za zdravlje i sigurnost hrane ZDK (INZ).

Svjesni smo da bazeni datiraju od 1965. ali bez obzira na tu činjenicu, radnici JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica uz podršku partnera ulažu maksimalne napore da svakodnevno obezbijede sve higijenske uslove kako bi naši korisnici bili bezbjedni i uživali u svakom trenutku u zelenoj oazi kompleksa zeničkih bazena.

Zeničke bazene krasi činjenica da su jedni od rijetkih bazena u Regiji koji su javnog karaktera, čiji je vlasnik Grad Zenica, imaju najljepšu oazu zelenila sa “debelom” hladovinom, ugodan ugostiteljski ambijent sa raznovrsnom ponudom, te prihvatljive cijene za sve kategorije društva.

Zenički bazeni su idealni za škole plivanja, pored odličnih uslova, cijene za trenažni proces su najpovoljnije u okruženju.

Nedavno je održan basket turnir i turnir u odbojci na pijesku, kao zabavni sadržaji uz DJ, a do kraja sezone očekuju nas i drugi kulturno-sportski sadržaji koji će uljepšati odmor na zeničkim bazenima.

🟢 CIJENE ULAZNICA 🔵
Dnevni boravak (10h – 19h)
4 KM – odrasli
2 KM – djeca

Poludnevni boravak (15h – 19h)
2 KM – odrasli
1 KM – djeca

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica