Poslao joj golu fotku i požalio – odgovorila mu ‘najbolje ikad’

Većina žena to je proživjela – primila je netraženu i neželjenu fotografiju golog penisa nekog muškarca online, koji je tim činom možda pomislio kako će je zavesti ili impresionirati.

Međutim kako je to rijetko slučaj, ni Alexandra Kuri iz Sjevernog Yorkshirea nije bila oduševljena primljenom porukom, a njen odgovor bio je toliko učinkovit da je momak koji joj je poslao nestašnu sliku odmah izbrisao svoj profil, a drugi kopiraju njenu ‘taktiku’.

Naime, na Twitteru je objavila razgovor s nepoznatim muškarcem koji joj je u prvoj poruci napisao nevino ‘ćao, da bi potom uslijedila gola fotografija njegovog međunožja s porukom ‘moj p…s, možemo li pričati?’.

Umjesto da odgovori, pretvarala se da je robot i napisala: “AUTOREPLY: Otkrili smo prijenos neželjenih pornografskih slika potencijalno ilegalne prirode [kod: 36489-a], a IP adresa vašeg uređaja proslijeđena je policijskoj upravi do istrage.

‘Ako mislite da je ovo pogreška, odgovorite STOP.’

Momak, očito uspaničen, u odgovor šalje dva ‘stopa’.

Ona je kasnije kliknula na njegov račun, ali otkrila je da je nestao.

Jasno zadovoljna sobom, žena je podijelila poruku rekavši: ‘Apsolutno oduševljena time što se vjerovatno upiškio od straha’.

Njezin je post skupio više od 719 hiljada lajkova, dok su žene pohvalile njezin pametan odgovor – tvrdeći da će ga i same iskoristiti.

– Voljela bih da sam se toga sjetila! Apsolutno nadahnuto – napisala je jedna, dok je druga dodala ‘To je to, kopiram taj tekst, moglo bi biti korisno”.

– Wow, ovo je zbilja lukavo – neki su od brojnih komentara na njen post.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE