Portal 072info

Poslije sexa na Velikom Bratu slijedi nagrada

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Veliki brat koji imamo prilike gledati u nekoliko termina, 09:35, 15:00, 19:15 i 21:00 na OBN TV privukao je veliku pažnju javnosti u Bosni i Hercegovini. Za kratko vrijeme Sarajlija, „menadžer za solarijum“ je postrao glavna zvijezda Velikog Brata.

Ervin Mujaković i Splićanka Stefani Banić napili su se na žurki, a nakon što su počeli strasno da se ljube, akciju su nastavili u spavaonici. U jednom momentu Sarajlija je skinuo majicu i prebacio prekrivač preko sebe i Splićanke. Nekoliko puta ju je upozorio da skine bubicu, ali je ona bila toliko pijana da ga nije razumjela tako da su je u jeku uzbuđenja čuli svi gledaoci. Na snimku  djeluje da je Evrin svoju partnerku zadovoljio samo stimulacijom rukom, ali da je ona i tako uspela da doživi vrhunac…. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

No, ova egzbicija nikoga očit nije pretjerano uznemirila. Ni splićanka se nije previše uzrujala oko toga i konstatirala je da što se desilo se desilo.

Ipak, kasnije je rekla kako joj je jedino žao majke jer je ‘rodila monstruma’.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

No, njezina mama Katja očito je jako tolerantna pa joj to nije uzela za zlo. Ispričala je srbijanskim novinarima da kćerkine aktivnosti ispod plahte nije vidjela, ali je vidjela da je Stefani nakon svega plakala i kajala se.

– Ona je u duši jako dobra osoba, a zapravo i nema potrebe za kajanjem zbog toga što je napravila. Ona nije udana, nema dečka, pa samim tim ni obaveza prema nekom drugom muškarcu. Naškodila je samo sebi, izjavila je pomirljivo mama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Slično mišljenje ima i Ervinova mama. Vahida Mujaković,koja smatra da njen sin nije uradio ništa loše. “Žurka je bila i oboje su popili koju čašicu više. Biće do kraja još veza i devojaka. On to ne bi radio baš tako javno, ali su popili. Ervin je imao dugu vezu, ali sada nema devojku. On je momak kog možeš poželjeti kazala je Eervinova mama Vahida. 

Produkcija Velikog Brata riješila je da nagradi Sarajliju, koji je već prve večeri napravio eksplicitni “šou” sa Splićankom, pa mu je poklonila – kondom!

Ervin je izazvao veliku pažnju zbog “akcije” sa Stefani, a od produkcije je dobio neobičan poklon. Jasno je da se i “Veliki Brat” zalaže za siguran seks, pa je normalan slijed događaja da je Ervin dobio ovako nešto posle žestoke “igre” ispod pokrivača

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME