POSLIJE TRI GODINE ISTINA IZAŠLA NA VIDJELO: Kija Kockar priznala šta je slagala u “Zadruzi”

kija frajer3 e1634141909812 750x416 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pobjednica prve sezone “Zadruge” Kija Kockar otkrila je poslije tri godine šta je slagala u rijalitiju.

Kristina Kija Kockar pobijedila je u rijalitiju “Zaduga” 2018. godine, sada je otkrila da je ipak bilo i laži sa njene strane.

Prilikom davanja jednog intervjua pjevačica je otkrila da je prije 3 godine slagala javnost.

– Ja sam odrasla u gradu. Baš sam iz Zrenjanina, a ne iz nekog okolnog sela. Imam rođake na selu, ali nikada nisam išla kod njih. Čak je i moja baka oduvijek živjela sa nama, a druge bake i deke su preminule prije mog rođenja ili kada sam bila veoma mala – ispričala je Kija, a onda dodala:

– Nisam imala dodira sa selom. Nikad nisam muzla kravu, čistila balegu i slično. To sam slagala tamo kad sam bila u “Zadruzi”, kad su dolazile gazde i pitale me da li sam bila kod kokoški, na šta sam ja odgovorila: “Da, naravno, kako da ne – priznala je Kockareva uz osmijeh.

ČITAJ JOŠ:  OD SVIRAČA HARMONIKE NA ULICI DO MJENJAČNICE: Ovo su zanimanja zadrugara prije ulaska u rijaliti

-Možda sam poslije jednom ili najviše dvaput bila u kokošinjcu. Iako nisam radila sve te stvari kao dijete ili kasnije tokom života, moram da priznam da sam često izlazila u seoske diskoteke. Tamo su bili najbolji provodi. Bila sam i pod šatorom kad su bile slave sela. Ne bih, ipak, pjevala pod šatorom. Nije to za mene. Mada, ako vole moju muziku nek me zovu, što da ne – zaključila je pjevačica.

GODISNJICA
MARKETING