Portal 072info

Posljednja poruka 18-godišnje djevojke koju je svirepo ubio zaljubljeni starac

U jednom trenutku mi je razbila telefon. To me je mnogo iznerviralo. Smetalo mi je što je počela da se viđa s drugim momcima. Počeo sam da je udaram i davim sve dok je nisam udavio. Priznajem, ubio sam je, rekao je Čedomir Đurić (66)

Penzioner Čedomir Đurić (66) iz Salaša u Srbiji ubio je u nastupu ljubomore Draganu Ćirić (18) iz istog mjesta, učenicu četvrtog razreda Ekonomske škole u Zaječaru.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Osumnjičenom Đuriću, koji je zločin priznao tek pred neoborivim dokazima, određen je pritvor do 48 sati. Blic nezvanično saznaje da je obdukcija pokazala da je tukao i davio djevojku, a onda joj sipao u usta sonu kiselinu.

– Đurić je devojku ubio u svojim kolima. Nakon ubistva, telo je bacio u jezero Bogovičke reke u ataru sela Glogovica. Njih dvoje su se znali odranije, a Đurić je izjavio da su imali ugovor o doživotnom izdržavanju kojim bi Dragana sve nasledila. Kazao je i da joj je davao deo novca od penzije. Međutim, osumnjičeni je bio opčinjen devojkom i bio je u nju ludo zaljubljen. Izjavio je da među njima nikada ništa nije bilo, čak ni poljupca, a da ju je ubio iz ljubomore – saznaje Blic u policiji.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nestanak djevojke prijavili su u ponedjeljak njen očuh Dragiša Ćirić, njena majka i njen dečko Milan Mitić.

– S devojkom sam se čuo u ponedeljak, kada je završila sa školom. Rekla mi je da ide u Dom za učenike, gde je stanovala, da jede i malo se odmori. Nešto kasnije mi je stigla poruka u kojoj je napisala: „Jedino moje“ i poslala poljupce. Oko 18.30 me je pozvala njena cimerka da pita gde je Dragana jer joj je mobilni isključen. Odmah sam otišao kod njenih roditelja, pa smo zajedno krenuli u policiju – priča Milan.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Po­li­­cija je odmah pregledala sve sni­mke video-nadzora i na jednom, kod gradske pošte, spazila je osumnjičenog i djevojku.

Đurić je priveden u srijedu uveče i najprije je negirao zločin. Tada su mu pretresli automobil i pronašli žensku kosu, za koju je analizom DNK dokazano da pripada Dragani, nakon čega je on uhapšen. Djevojka je posljednji put viđena u ponedeljak oko 14 sati, kada je izlazila iz Doma učenika. Tada je sjela u Đurićev automobil i kazala mu da želi da prekine svaki kontakt s njim. On je odvezao auto ka Salašu, parkirao i počeo raspravu s Draganom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– U jednom trenutku mi je razbila telefon. To me je mnogo iznerviralo. Smetalo mi je što je počela da se viđa s drugim momcima. Počeo sam da je udaram i davim sve dok je nisam udavio. Priznajem, ubio sam je – rekao je Čedomir.

Utvrđeno je da djevojka prije smrti nije silovana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Blic.rs

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME