Portal 072info

Poslušajte pjesmu koju će Miligram premijerno izvesti na koncertu u Zenici

Trenutno najpopularnija grupa Miligram, kao što je javnosti od ranije poznato, održat će svoj koncert u Gradskoj areni Zenica u subotu 08. novembra. Veliko interesovanje za ovim koncertom samo su jedan od pokazatelja popularnosti u kojoj uživa Miligram, a svi zainteresovani do svoje ulaznice mogu doći na slijedećim prodajnim mjestima: 

  • Zenica – Ispred Robne kuće ‘Bosna’
  • Agencija VTA Travnik  
  • Almy travel u Zavidovićima

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, VIP 25 KM i VIP BS 20 KM, a budući da vlada ogromno interesovanje za spektaklom u zeničkoj Areni, organizatori savjetuju da čim prije obezbijedite svoju ulaznicu. Portal 072info je kao medijski partner ovog koncerta, zahvaljujući našoj tehničkoj podršci, izabrao šest čitatelja koji su najčešće dijelili članke sa našeg Portala te smo ih nagradili sa ulaznicom na koncert.

Valja još istaći kako će u subotu pred zeničkom publikom po prvi put premijerno biti uživo izvedena nova Miligramova pjesma Bulevari / Grad koji prepoznaje ljubav, a koja je večeras na Pink Televiziji u emisiji Bravo show premijerno predstavljena.

U nastavku teksta donosimo vam novu pjesmu Miligrama uz making of spotom, a vjerujemo kako ćete je naučiti do subote i zajedno uglas pjevati na spektakularnom koncertu do kojeg je ostalo svega pet dana!

Podijelite članak