Potreban novinar i marketing menadžer, budite dio tima najčitanijeg medija u ZDK!

Portal 072info raspisuje konkurs za prijem novinara-saradnika za honorarni rad na web-portalu. 

Prednost imaju diplomirani žurnalisti, a potrebno je poznavanje engleskog jezika i rada na računaru te opća informiranost. Poželjno je radno iskustvo u medijima, te obavezno da ste iz Zenice.

Od vas se očekuje rad na terenu – praćenje konferencija za medije na području Zenice, autorske teme i praćenje-objava agencijskih vijesti. 

Prijave možete slati na e-mail: [email protected], sa naznakom za honorarni angažman na poslovima novinara. 

MARKETING MENADŽER

Želite biti dio tima najčitanijeg i najutjecajnijeg medija u Zeničko-dvobojskom kantonu i šire? Volite izazove, poznajete svijet internet medija, komunikativni ste i spremni za timski rad?

Portal 072info raspisuje poziv za popunu upražnjenog radnog mjesta na poziciji honorarnog marketing menadžera – jedan (1) izvršilac.

Zainteresirani svoju biografiju sa fotografijom mogu poslati na e-mail: [email protected].

Ako ste komunikativni, odgovorni prema poslu, poznajete svijet internet portala i online marketinga, nudimo vam rad na najčitanijem portalu u Zeničko-dobojskom kantonu, uz mogućnost odlične zarade na procenat postignutog rada. 

Oglasi ostaju otvoreni do popune upražnjenih mjesta, a kandidate koji zadovolje naše uslove kontaktirati ćemo putem e-maila. Poželjno radno iskustvo. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE