072INFO: Potreban novinar i marketing menadžer

8E19A8AF 4E8A 4DDE 8AEB 16042CE4CFA1
Podijelite vijest

Želite biti dio tima najčitanijeg i najutjecajnijeg medija u Zeničko-dvobojskom kantonu i šire? Volite izazove, poznajete svijet internet medija, komunikativni ste i spremni za timski rad?

Portal 072info raspisuje poziv za popunu upražnjenog radnog mjesta na poziciji marketing menadžera – jedan (1) izvršilac.

Zainteresirani svoju biografiju sa fotografijom mogu poslati na e-mail: 072info@gmail.com, sa naznakom “ZA MARKETING MENADŽERA”.

Ako ste komunikativni, odgovorni prema poslu, poznajete svijet internet portala i online marketinga, nudimo vam rad na najčitanijem portalu u Zeničko-dobojskom kantonu, uz mogućnost odlične zarade na procenat postignutog rada.

Kandidate koji zadovolje naše uslove kontaktirati ćemo putem e-maila, a radno iskustvo je poželjno. Uslov je prebivalište na području Zenice.

Portal 072info raspisuje konkurs i za prijem novinara-saradnika za honorarni rad na web-portalu u redakciji portala. 

Prednost imaju diplomirani žurnalisti, a potrebno je poznavanje engleskog jezika i rada na računaru te opća informiranost. Poželjno je radno iskustvo u medijima, a obavezno da ste iz Zenice.

Od vas se očekuje rad na terenu – praćenje konferencija za medije na području Zenice, te pisanje autorskih tema. 

Prijave možete slati na e-mail: 072info@gmail.com, sa naznakom za honorarni angažman na poslovima novinara. Kandidati koji budu ispunjavali tražene uslove bit će kontaktirani.


Podijelite vijest