AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Doktorka, koja je danas sa ranama od noža, nađena mrtva u stanu na Vračaru, a za koju se vjeruje da je počinila samoubistvo, početkom aprila postavila je status na Facebooku u kojem bodri druge i sebe da se sve nevolje mogu prevazići.

Ona je poruku napisala na početku epidemije virusa korona,

– Treba da se sjetimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vjetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiiljade ljudi prije nas susrelo sa istom sudbinom i preživjelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch – i to će proći – napisala je na svom Fejsbuk profilu, prenosi Blic.

Doktorka, koja je bila poznati plastični hirurg nađena je danas sa ranama od noža u stanu na Vračaru.

image

Tragedija se dogodila oko podneva, kada su njeno tijelo našli njen suprug i sin. Njima je bilo sumnjivo što se zadržala dugo u kupatilu, a kada su ušli zatekli su beživotno tijelo doktorke u krvi i nož koji se nalazio pored nje.

Ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Preminula doktorka bila je jedna od naših najpoznatijih specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.
Između ostalog, bila je vlasnica specijalne bolnice u centru Beograda, a iskustvo je sticala na prestižnim klinikama širom svijeta.

Kako stoji u njenoj biografiji “specijalista je plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, vješta u raznim aspektima plastične hirurgije kojom se bavi već 20 godina u svojoj privatnoj praksi, postižući vrhunske rezultate. Stručnjak je za uvećanje grudi estetske operacije lica uključujući operacije nosa, abdominalnu hirurgiju, transfer masti i oblikovanje tijela”.