Potrošila ušteđevinu roditelja na plastične operacije

33 10
Podijelite vijest

Džesi Bani (Jessy Bunny) kaže kako joj roditelji, dok je bila djevojčica, nisu dopuštali da se igra s lutkama. Upravo zbog toga, prije dvije godine se preselila i podvrgla mnogim plastičnim operacijama da bi izgledala kao Barbika.

Odrastajući u jednom selu u Njemačkoj, Džesi Bani (19) je htjela da bude drugačija. Preselila se u Beč, nakon što je napustila školu 2019. godine. Oduvijek je željela da izgleda ženstveno, ali roditelji joj nisu dopuštali da se šminka. Kad se preselila, potrošila je mnogo novca na operacije kako bi izgledala kao Barbika.

Džesi Bani
Džesi Bani

Hirurški zahvati su uključivali liposukciju, filere za obraze i bradu, filere za usne.

– Pet mjeseci nakon operacije grudi, napravila sam filere na usnama i sada sam potpuno zavisna od njih. Takođe sam još jednom povećala grudi i sada sam tinejdžerka s najvećim setom implantata u Evropi i jedva čekam da ih još povećam – otkrila je.

Hirurški zahvati su uključivali liposukciju, filere za obraze i bradu
Hirurški zahvati su uključivali liposukciju, filere za obraze i bradu

“Zamisli, imaš ćerku, odgajaš je, vaspitavaš i ona postane ovo”, “Potrošila cijelu ušteđevinu roditelja da bi izgledala kao…”, samo su neki od negativnih komentara sa kojima Džesi Bani ipak mora da se suočava.


Podijelite vijest