Portal 072info

POTVRĐENO: Uhapšena sutkinja Melisa Kovačević

Općinski sud Zenica potvrdio je informaciju da je jutros uhapšena sutkinja tog suda Melisa Kovačević, kazao je portparol tog suda Naik Arnaut.

Podsjetimo, Kantonalno tužilaštvo Zenica, u svom saopćenju za javnost, obavijestilo je da je uhapšena sutkinja tog sud inicijala M. K.

“Možemo potvrditi informaciju da je Melisa Kovačević danas uhapšena, dok ostale informacije vezane za istragu, u ovom trenutku, ne možemo dati. Najbolje će biti da se obratite Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova i Kantonalnom tužilaštvu Zenica, koji su nadležni da provode istražne radnje”, kazao je Arnaut.

On je dodao da nemaju dovoljno informacija o čemu se tačno radi, ali da mogu potvrditi da su pripadnici FUP-a jutros izvršili i pretres nekih prostorija u tom sudu.

Tužilaštvo ZDK je, u svom današnjem saopćenju za javnost, navelo kako je sutkinja Kovačević uhapšena „zbog postojanja osnova sumnje da je u dužem vremenskom periodu činila određena koruptivna krivična djela“ te da će sutra biti predata na daljnje postupanje tom tužilaštvu.

FENA

Podijelite članak
  • 298
    Shares

Počitajte još

Mjesec pritvora za koruptivnu sutkinju Melisu Kovačević

Redakcija

Predložen pritvor za sutkinju Melisu Kovačević

072info

Ko je uhapšena sutkinja Kovačević: Dovoljno je da priznate krivicu i biće vam oprošteno što ste teško povrijedili policajca, pobjegli…

Redakcija