Povlači se Lino Frutolino od 200 grama radi dodatne kontrole

607_20130918183343_frutolino

Podravka privremeno povlači proizvod Lino Frutolino od 200 grama, roka upotrebe do 22. maja 2014. godine, radi mjera predostrožnosti i dodatnih analiza tog proizvoda, izvjestili su iz te koprivničke tvrtke.

“Radi mjera predostrožnosti i vršenja dodatnih analiza proizvoda, Podravka je na preporuku Sanitarnog inspektorata donijela odluku o privremenom povlačenju proizvoda Lino Frutolino 200 grana, serije 22052013, upotrebljivom do 22. maja 2014. godine, koji je distribuiran isključivo na hrvatskom tržištu”, navodi se u priopćenju.

Iako je Podravkin laboratorij za kontrolu kvalitete utvrdio kako je proizvod u potpunosti ispravan, što je potvrdila i nezavisna analiza u akreditiranom vanjskom laboratoriju, i to na više uzoraka iste serije, Podravka je sukladno svojoj politici sustava sigurnosti hrane i kvalitete odlučila privremeno povući proizvod spomenute serije kako bi napravila dodatne analize i potvrdila ispravnost navedenog proizvoda, zaključuje se u priopćenju Podravke iz koje ne navode o kakvih se dodatnim analizama radi.

Onasa

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE