Portal 072info

Povodom haosa koji je nastupio na terenu, oglasio se i Željezničar (VIDEO)

Foto: Fkzeljeznicar.ba

Upravni i nadzorni odbor te administracija Fudbalskog kluba Željezničar zahvaljuju se navijačima koji su doputovali u Zenicu te bezrezervnim navijanjem pružili podršku ekipi tokom svih devedeset minuta susreta. Nogometnom klubu Čelik čestitamo na zasluženoj pobjedi u fer i korektnoj utakmici, navodi se u saopćenju.

 

Ovom prilikom, želimo ukazati na činjenicu da je inicijalna iskra sukoba koji se desio poslije posljednjeg sudijskog zvižduka nastala zbog organizacijog propusta domaćina koji je omogućio napad na predstavnike stručnog štaba našeg Kluba. To ipak ne opravdava nedolično ponašanje našeg golmana, Vedrana Kjosevskog i ostatka ekipe te ovim povodom osuđujemo njihovo ponašanje koje nije u skladu sa vrijednostima Fudbalskog kluba Željezničar.

Rukovodstvo Kluba će navedeni incident detaljno analizirati te će u skladu sa internim pravilnicima djelovanja i ponašanja predstavnika Kluba donijeti odluku o daljnjim koracima. Radniku koji radi na održavanju Stadiona Bilino polje se izvinjavamo zbog napada našeg golmana, navodi se u saopćenju.

 

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box