Povratak omiljenih serija na OBN: Eksplozija mijenja sve

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Od narednog tjednaprogram OBN TV-a će biti bogatiji za poznate serije koje su prošle sezone rušile rekorde.“Elif“ i “Paramparčad“ vraćaju se u velikom stilu u prime time od 20 sati svakim radnim danom.

Nakon kratke ljetne pauze najdugovječnija turska serija “Elif“ vraća se u svoj stari termin, ali sa novim zbivanjima. Nastavak 4. sezone od 10. septembra/rujna ponudit će šokantne rasplete koji će nas uvesti u novu sezonu. Melek će konačno doznati za Elif, ali novi problemi zakucat će na vrata njihove obiteljske sreće. U vili se sprema jedno vjenčanje, kojim su producenti šokirali čak i tursku javnost. Pucnjevi će odjekivati vilom Hektanir i donijeti još smrti i neizvjesnosti.

Šokantna iznenađenja donosi i 2. sezona Paramparčadi. Ova serija je pravi biser etera i jedna je od najboljih produkcija koje su do sada došle iz Turske. Nakon šokantne eksplozije na kraju 1. sezone životi svih aktera se mijenjaju iz temelja. Dodatno su sve zakomplicirali problemi na snimanju zbog kojih je jedna glumica napustila set. Cijeli scenarij je zbog toga promijenjen a zbivanja postala još okrutnija. Veću ulogu su dobili mlađi glumci koji su izrasli u prave ljepotice i ljepotane. Pojavit će se i dva ključna nova lika koji daju potpuno novu dimenziju odnosima Dilare i Džihana.

Ne propustite premijerne nove epizode na OBN-u već od 10. rujna/septembra.“Elif“ se vraća u termin od 20 sati, a odmah nakon nje možete pratiti “Paramparčad“!