POZITIVAN JE! Maca Diskrecija testirala ovu tečnost na kovid i izazvala burnu reakciju širom regiona!

Screenshot 12 103
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pandemija koronavirusa primorala je mnoge poznate ličnosti da počnu da traže alternativne poslove kojima će se baviti, pa se tako na primjer Mia Borisavljević okrenula fitnesu, Teodora Džehverović je počela da naplaćuje čestitke za rođendane i slavlja, u čemu ju je ispratio i Sloba Radanović, a naša bivša rijaliti učesnica i starleta Maca Diskrecija riješila je da snima klipove za jutjub i svakodnevno nasmije svoje pratioce raznoraznim sadržajem na njenom kanalu.

Međutim, njen najnoviji klip je blago rečeno razbijesnio sve koji su ga pogledali. Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Kako je sada omogućeno da svi građani mogu da kupe u apotekama test za koronavirus, starleta je bila jedna od njih i sve bi bilo u redu da ona nije testirala KOKA-KOLU.

Suvišno je reći da je Kovid odnio mnogo života, pa su svjetske brojke dostigle preko 1.600.000, a kada su zaraženi koronom u pitanju, brojke su mnogo veće, pa čak prelaze preko 77 miliona.

Dok se čitav svijet bori sa ovim opakim virusom, a mnogi su na žalost i izgubili najmilije, ova starleta je riješila da se igra sa testom, koji bi nekome pomogao da se podvrgne liječenju na vrijeme, a ona je riješila da ga iskoristi na gaziranom soku.

Misleći da će nekome biti smiješno što je kupila test koji je možda nekome zaista potreban, Maca je na test stavila par kapi Koka-Kole i kroz osmijeh sačekala rezultate.

– Evo ja sam sačekala i nisam stavljala krv niti drugu tečnost, samo Koka-Kolu i evo rezultata: Koka-kola je pozitivna na koronavirus! – uzvuknula je ona sa oduševljenjem i osmijehom, a komentari su se samo nizali.

https://www.youtube.com/watch?v=_jrgzfVWcaA

Express

GODISNJICA
MARKETING