Poziv vlasnicima mačaka na prijavu za učešće na Prvoj revijalnoj izložbi mačaka u Zenici

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Poštovani!

Želja nam je obavijesiti Vas da Neformalna grupa građana “Mace dobrog srca” Zenica u partnerstvu sa Pet Shop-om “Mala Šapa” iz Zenice i Shopping centrom “Dzananovic” Zenica, planira organizaciju Prve revijalne izložbe mačaka u Zenici.

Gosti izložbe će biti Uzgajivačnica najveće rase mačaka na svijetu – Maine Coon “Tabtabcoon” iz Banjaluke, te Uzgajivačnica rijetke vrste Britanske kratkodlake (silver tabby) mačke – “Anemona” iz Lukavca

ČITAJ JOŠ:  IZVJEŠTAJ MONITORINGA Zemljište na području Zenice veoma ugroženo

Glavni pokrovitelj izložbe će biti firma Royal Canin koja je već dugi niz godina distributer najkvalitetnije i najprodavanije hrane za pse i mačke u našoj zemlji, a koja će za 3 najljepše mačke prema izboru posjetilaca izložbe osigurati prigodne nagrade. Pored Royal Canina, pokrovitelji izložbe su i : FotoPrint Žunić Zenica, Sector Security, Salon za kućne ljubimce –Šiško, RAS Studio Zenica, B Panel Zenica, Printaj.ba a nadamo se, uskoro i mnoge druge firme.

Stoga pozivamo sve zainteresovane vlasnike mačaka u našem gradu i našoj zemlji da prijave svoje mačke za učešće na izložbi na e-mail adresu : [email protected] .com

ČITAJ JOŠ:  Emotivna poruka Krajišnika koji je dobio bubreg od rođaka: Opet mogu budan sanjati sve što želim…

Datum održavanja izložbe je 25.02.2016. godine (subota) u periodu od 13 do 16 sati u suterenu Shopping Centra Dzananovic u Zenici.

Kako bi smo pokazali da naše mace zaista imaju dobro srce, planiramo kontaktirati roditelje jednog bolesnog djeteta iz našeg grada za koje bi smo pokusali skupiti i nesto novca za pomoć u liječenju, tako što bi naši sugrađani donirali novac za profesionalnu fotografiju sa nekom od rijetkih vrsta mačaka, u iznosu u kojem žele. Novac bi bio uručen direktno djetetu i roditeljima na samom kraju izložbe. Shodno tome, izložba će biti i humanitarnog karaktera.

GODISNJICA
MARKETING