Portal 072info

Poziv vlasnicima mačaka na prijavu za učešće na Prvoj revijalnoj izložbi mačaka u Zenici

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poštovani!

Želja nam je obavijesiti Vas da Neformalna grupa građana “Mace dobrog srca” Zenica u partnerstvu sa Pet Shop-om “Mala Šapa” iz Zenice i Shopping centrom “Dzananovic” Zenica, planira organizaciju Prve revijalne izložbe mačaka u Zenici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Gosti izložbe će biti Uzgajivačnica najveće rase mačaka na svijetu – Maine Coon “Tabtabcoon” iz Banjaluke, te Uzgajivačnica rijetke vrste Britanske kratkodlake (silver tabby) mačke – “Anemona” iz Lukavca

Glavni pokrovitelj izložbe će biti firma Royal Canin koja je već dugi niz godina distributer najkvalitetnije i najprodavanije hrane za pse i mačke u našoj zemlji, a koja će za 3 najljepše mačke prema izboru posjetilaca izložbe osigurati prigodne nagrade. Pored Royal Canina, pokrovitelji izložbe su i : FotoPrint Žunić Zenica, Sector Security, Salon za kućne ljubimce –Šiško, RAS Studio Zenica, B Panel Zenica, Printaj.ba a nadamo se, uskoro i mnoge druge firme.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Stoga pozivamo sve zainteresovane vlasnike mačaka u našem gradu i našoj zemlji da prijave svoje mačke za učešće na izložbi na e-mail adresu : mace.dobrog.srca@gmail .com

Datum održavanja izložbe je 25.02.2016. godine (subota) u periodu od 13 do 16 sati u suterenu Shopping Centra Dzananovic u Zenici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako bi smo pokazali da naše mace zaista imaju dobro srce, planiramo kontaktirati roditelje jednog bolesnog djeteta iz našeg grada za koje bi smo pokusali skupiti i nesto novca za pomoć u liječenju, tako što bi naši sugrađani donirali novac za profesionalnu fotografiju sa nekom od rijetkih vrsta mačaka, u iznosu u kojem žele. Novac bi bio uručen direktno djetetu i roditeljima na samom kraju izložbe. Shodno tome, izložba će biti i humanitarnog karaktera.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

dino pasalic knjiga promocija