POZIV ZA INOVATIVNE POSLOVNE IDEJE OTVOREN DO 21. SEPTEMBRA: Poticaji do 10.000 KM po aplikantu!

POZIV ZA INOVATIVNE POSLOVNE IDEJE OTVOREN DO 21. SEPTEMBRA: Poticaji do 10.000 KM po aplikantu!

Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH sa svojim partnerima na projektu „Trik za nove mogućnosti u zapošljavanju i poduzetništvu“, obavještava sve zainteresovane da je drugi Javni poziv za apliciranje za mjesto u Inkubatoru Centra za edukaciju mladih u Travniku „Bee Zone“ otvoren do 21. septembra.

Naime, implementatori projekta pozivaju sve mlade ljude od 18-35 godina koji imaju inovativne poslovne ideje sa potencijalom rasta i stvaranja novih radnih mjesta, da apliciraju na Javni poziv i na taj način ostvare niz pogodnosti uključujući i bespovratna sredstva u vrijednosti do 10.000 KM. Osim mjesta u Inkubatoru „BeeZone“ i finansijske pomoći, svim odabranim korisnicima će biti pružena i stručna, kao i mentorska pomoć prilikom realizacije poslovne ideje, s tim da ista treba biti realizovana na području općine Travnik. Projekt se implementira u okviru krovnog projekta „Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini“, kojeg financira EU, a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO).

Projekt se implementira u okviru krovnog projekta „Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini“, kojeg financira EU, a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO). Vodeći partner u projektu je Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH – REZ, a partneri su: Općina Travnik, Centar za edukaciju mladih – CEM, Sveučilište/Univerzitet “Vitez” u Travniku, Služba za zapošljavanje SBK/KSB, GS tmt d.o.o. Travnik i NOBIL d.o.o. Nova Bila.

JAVNI POZIV i APLIKACIJSKI OBRAZAC u cjelosti možete preuzeti  na:

www.rez.ba

 www.cem.ba

www.beezone.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE