Portal 072info

Poziv za prezentaciju i panel diskusiju zainteresovanih ulagača za investiranje u NK “Čelik”!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Slijedom posjete Gradu Zenica i obavljenim razgovorima sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem o investiranju u NK “Čelik” i spas ovog kluba, obavještavamo vas da zainteresovani investitori iz Turske i Katara imaju ozbiljne namjere kada su u pitanju ulaganja u zenički klub.

To potvrđuje i činjenica da su investitori na stalnoj vezi sa gradonačelnikom Kasumovićem s ciljem hitnog sastanka na temu NK “Čelik”. Prema ranije izrečenom javnom mišljenju gradonačelnika Kasumovića, Čelik je brend Grada, pripada svim građanima i njegova je želja da o sudbini kluba odlučuju, kako članovi Skupštine i Uprave kluba, tako i drugi kojima je NK “Čelik” u srcu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

S tim u vezi i odlukom da sve u radu Gradske uprave bude transparentno, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović odlučio je da grupa ulagača čiji pravni tim u ponedjeljak dolazi u Zenicu, isti dan, 25.09.2017. godine u velikoj sali Grada Zenica s početkom u 16:00 sati održi sastanak i prezentaciju na temu NK “Čelik”.

Pozivamo članove Skupštine, Nadzornog i Upravnog odbora NK “Čelik”, predstavnike Sportskog saveza Grada Zenica, drugih sportskih udruženja, bivše i sadašnje članove Čelika, navijače, trenere, UG Robijaši, Neformalnu grupu građana „Za Čelik“ i sve druge da prisustvuju ovom sastanku, učestvuju u panel diskusiji i daju svoje prijedloge za iznalaženje najboljeg rješenja za NK Čelik.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

nkcelik.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME