POZIVNICA ŠOKIRALA SVE KOJI SU DOŠLI NA VJENČANJE: Par ispisao bizarne zahtjeve, a vegetarijanci tek ne znaju šta da rade

vjencanje pozivnice 696x464 1

Neimenovani par, koji planira vjenčanje u bliskoj budućnosti, poslao je svim zvanicama pozivnice s pitanjem koliko misle da potroše na njihov vjenčani poklon, kako bi im, u skladu s tim, mladenci priuštili svadbenu večeru.

Gosti koji poklone dar u vrijednosti do 250 dolara jest će pečenu piletinu ili sabljarku, dok oni koji iskeširaju između 251 i 500 dolara dobit će odrezak ili poširani losos.

Gosti koji daju poklone u vrijednosti između 501 i 1.000 dolara moći će da birju između svih gore spomenutih obroka ili odaberu ekskluzivno jelo određeno za njihov nivo poklona, ​​što uključuje biftek ili jastogov rep.

Najskuplja rezervisana hrana je za one koji daruju između 1.001 i 2.500 dolara ili više, a par je označio takav poklon kao “platinasti”. Takvi gosti odlučuju šta jedu, hoće li jesti sve što im se nudi ili jastoga s čašom za šampanjac, koju će dobiti kao suvenir.

Goste koji su vegetarijanci automatski su stavili u kategoriju “platinastog poklona”, iako nije jasno treba li da izdvoje 1.000 ili više dolara. Fotografija pozivnice širi se društvenim mrežama, a korisnici su mahom zgroženi ili zbunjeni.