Poznat identitet nastradalog radnika u ‘Toplanama Travnik’: Iza Elvira ostala supruga i troje djece

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Još jedna tragedija zadesila je bosanskohercegovački grad u kojem je preminuo radnik na poslu. Kako doznajemo tokom jučerašnjeg radnog dana u poslijepodnevnim satima preminuo je 45-godišnji muškarac na radnom mjestu u “Toplanama Travnik”.

Kako je potvrdio glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjo-bosanskog kantona Hasan Hodžić da se tragedija desila u postrojenju toplana oko 17 sati. “U postrojenju toplane smrtno stradao radnik firme E.Š. rođen 1978. godine u Travnik.

ČITAJ JOŠ:  KOMŠIJE ZA “072INFO” O JEZIVOM SAMOUBISTVU U ZENICI: Puno je policije, sestra ostade sama…

Na lice mjesta su izašli službenici policije koji u saradnju sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom pristupaju mjerama i radnjama iz svoje nadležnosti” potvrdili su iz MUP-a SBK.

Kako se saznaje preminuo je Elvir Šiljak. Prijatelji i rodbina opraštaju se od vrijednog radnika na Facebook-u.

Nakon sinoćnje tragedije u travničkoj toplani u kojoj je smrtno stradao Elvir Šiljak, angažovan je i inspektorat za zaštitu na radu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Iza Elvira je ostala supruga i troje djece.

ČITAJ JOŠ:  Zavidovići: Ukradene dvije vreće sa polovnom obućom i odjećom
GODISNJICA
MARKETING