POZNAT IDENTITET: Zeničanin se vratio sa sinovljevog mezara pa pokušao samoubistvo 

POZNAT IDENTITET: Zeničanin se vratio sa sinovljevog mezara pa pokušao samoubistvo 

Prava drama odvijala se večeras u Zenici kada je muškarac pokušao baciti sa stepenica mosta na Bilmišću u hladnu rijeku Bosnu i tako okončati svoj život, saznaje “072info”.

Kako saznaje naš portal, 50-godišnji Zeničanin Neđad Mušanović sišao je mosta na podest od stepenica odakle je namjeravao skočiti.

Brzom intervencijom policijskih službenika PS Crkvice, koja je obaviještena o ovom događaju, spriječena je tragedija.

Vozilom Hitne pomoći Zeničanin je prevezen na Odjel urgentnog bloka Kantonalne bolnice Zenica. 

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), incident je prijavljen u 22.05 sati.

-Incident se dogodio u ulici Prve zeničke brigade, kada je Zeničanin inicijala N.M. pokušao izvršiti suicid skokom sa Drvenog mosta na Bilmišću u rijeku. 

Brzom intervencijom policije, lice je spriječeno, te mu je onemogućeno da skoči u rijeku – kažu iz policije za “072info”.

Saznajemo i to kako je dežurna policijska službenica koju je nazvao muškarac i poručio da će skočiti s mosta nastavila da sa njim razgovara kako bi dobila na vremenu odnosno do dolaska njenih kolega koje su ga i spriječile da okonča svoj život. 

Kako saznaje “072info”, policijski službenici koji su spasili muškarca odnosno spriječili da skoči u rijeku i tako oduzme sebi život su Avdija Juhić i Semir Turković. 

Posebno je tužna pozadina večerašnje drame u Zenici, odnosno razlog zbog čega je Neđad Mušanović odlučio okončati svoj život.

Naime, on se, kako tvrdi izvor za “072info”, vratio sa sinovljevog mezarja koji je prije godinu dana stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj. Shrvan bolom zbog gubitka sina, pokušao je večeras oduzeti i svoj život. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica